Lucy Rams Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. akurat to głupie z twojej strony. pomyś o tych niepełnosprawnych jak się teraz czują. i zdrówka życzę. lucek
ot i anka Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. akurat to głupie z twojej strony. pomyś o tych niepełnosprawnych jak się teraz czują. i zdrówka życzę. lucek sprawdźmy jakie mamy korzyści zatrudniając zidiociałych. jak się teraz czują zidiociali? wiesz, z jednej strony niepełnosprawność ma być czymś 'normalnym' a najbardziej zaznaczają ich 'nienormalność' ci którzy ich w taki dziwny sposób 'bronią'- paradoksalnie.
Roman G. Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Usuniemy tego debila, proszę się nie martwić.
Roman G. Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 siorpał pisiory będziesz z taką japą.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaka subtelność
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi ale takie slangowe słownictwo jest mi obce? Nie rozumiem co Pan do mnie powiedział. czy ty? jesteś? Lilianna Szymochnik?
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, bardzo dobry pomysł:D załóż nowy wątek (szybciej znikną te na dole)
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wynocha
Roman G. Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Wytłumaczcie Bartujobi dlaczego siorpie...
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba przesadziłeś
Roman G. Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czekam, czekam... z pośladami?
Spiro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak! :) x 200 200 powtórek na zapas Kamilo. wystarczy? pozdrawiam ciepło wszystkich
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też b ł a g a m
M._Krzywak Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Coś dużo postów usuwa osoba, która mnie właśnie gani, że usunąłem 1 post... Ciekawe zjawisko, ciekawe...
Rekomendowane odpowiedzi