Tali Maciej Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 moje krzesło z różnych przyczyn krzyczy nie znosi być szurane szafa stół lodówka to owszem ciężkie nieporęczne ale krzesło przestawia się jedną najlepiej czuję się na werandzie na świeżym przy zapachu liści każdą drzazgą poskrzypuje a przecież kiedyś stało dumnie obrodzone zielenią moje krzesło pachnie obiadem popołudniowym poranną kawą zwiniętym swetrem rzuconym w przypływie namiętności bardzo lubi śmiech gdy sadzam córeczkę na kolanach a przecież pamięta dziadków i dzieciństwo taty kiedyś z fotelem bujanym wiedli prym gdy mieliśmy gości zdradziłem moje krzesło mieszka na strychu próchnieje czasem tylko wbije drzazgę gdy myśl przyjdzie wyrzucić 1
Rafał_Leniar Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chciałem tylko powiedzieć, że zaglądnąłem w archiwum pana wierszy i dodałem autora do ulubionych. Chylę czoła. Wiersz nie urzekł mnie, ani nie znudził. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłe wyróżnienie, aczkolwiek nie radziłbym czytać większej ilości na raz za oczopląsy nie biorę odpowiedzialności :-D Jeśli nie zanudził to najwidoczniej krzesło było chociaż odrobinkę wygodne(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a czytałem czytałem co ci się i co ci się nie więc również cmokam i pozdrawiam
Spiro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 mnie również podoba się. ale pozdrawiam bez cmoka
Tali Maciej Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jak wać cmoka po ustach smoka toć krwista z niego bryzga posoka dzięki za odwiedziny i ślad pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Macieju - trzymasz kawę na krześle? To poważny błąd, bo można sobie przysiąść ;) Że tak powiem się podoba. Pozdrawiam (ze cmokiem, hihihihihihihi)
Ewa_Kos Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Przysiąść, albo zalać klejnoty; wiersz o krześle śwątecznie natchnął do innego, acz też pożytecznego wykorzystania.Przypomniałam się i pozdrawiam:)))))
Tali Maciej Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łostatnio żem se przysiodł na tależu hie hie pozdrawiam i czekam na jakieś konkrety kotlety i takie tam
Tali Maciej Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również pozdrawiam i świąteczne cmoki posyłam
Lucy Rams Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Macieju, nie uważaj mojego komentu jako odzew na twój :PPP uważam, że troche ten wiersz rozdygotany w formie ale treściowo ok. lubię wspomnienia z cienia (dzieciństwa) ;)))) zdrówko jajecznie lr
Tali Maciej Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 forma rozdygotana bo to krzesło takie rozdygotane (-: również jajecznie pozdrawiam świątecznie
Atena Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no proszę, ileż to można o jednym krześle:) ładnie. pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można jeszcze oj można dzięki za ślad pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja też rozsiadłem się w Twoim krześle wygodnie. Pozdrawiam świątecznie.
Tali Maciej Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 dzięki za odwiedziny Stefanie pozdrawiam również świątecznie
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 a może Tali jaką bajdę byś uplótł krzesłem? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Tali Maciej Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się pomyśli o nowym krześle to się może w balladzie i umiejscowi dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się pomyśli o nowym krześle to się może w balladzie i umiejscowi dzięki za odwiedziny pozdrawiam bo Cię prześcignę, hihihihi żartowałem, teraz siedzę w Mopkach - nietoperzach z Szulmierz, hihihihi one własnie gdzieś w kwietni wychodzą na świat z ukłonikiem i pozdrówka MN
Tali Maciej Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 można wystawić na licytację dzieła "krzesłowe" jedno Talikowe drugie Messanowe
Rekomendowane odpowiedzi