M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zabrakło pomysłów na trwanie pieniędzy, pieniędzy wciąż mało a gdyby tak olać to wszystko czy coś by się stało, kochanie? po prostu dwa tanie wina i ławka w parku ta sama i niech się babuńcie peszą niech mają mnie za chama bez bluzki jak bez orderu a w armii naszej syf kasza na stałce biegnę do ciebie bo kocham ciebie Natasza i znów policja się pyta czy nie za wczesna to pora żeby w niedziele rano pić z ukochaną jabola pan panie władzo mnie wali pan to nie żandarmeria i tak pijemy dzień cały niech pan nie będzie w nerwach a gdy już w łeb się stukniecie cóż on ze brednie układa to powiem wam, że o piciu najlepsze wiersze się składa a kiedy któraś chcieć będzie winko mi zafundować to już od razu ostrzegam gdy piję – nie lubię całować http://www.myspace.com/babolband
Dariusz Sokołowski Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pierwszy rzucę kamień
M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A ja się uparłem, w sumie bym się nie upierał, ale się uparłem. Ale wykłócac oficjalnie się nie będe :) (hehehehehehehehehe) Pozdrawiam.
seweryna żuryńska Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 namiętnie lubię składać o piciu ale wstydam się w tak szacownym gronie świecić pozdrawiam zanurzonego seweryna
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 na samo wspomnienie o piciu dostaję czkawki...i boli me głowa.ale twój wiersz lubię czytać, palmowo Michale, ES
Marlett Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Z prawdziwą przyjemnością 01:53, nie musiałam czytać. ha ha ! chyba się skuszę:))) Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No nie, Michaś... Co ja widzę, Ty o całowaniu? Ale fajniutki Ci się wypisał, pozdrawiam :)
M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A nawet wyśpiewał, co rozgromiło główną tezę, że się zaśpiewac nie da. No, ale kamraci czuwają i pokombinowali. Co do jakości tekstu - to jest piosenka, a ambicja rzemieślnicza poszła razem z procentami - i tyle. Dziękuje za wizyty, pozdrawiam. PS - no chyba że to przez wzgląd na primoaprylusa:)
Marlett Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Samo mi się śpiewa. Pozdrowionka dla Kamratów.:)))
Spiro Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 podobno można nie pić. tylko po co ryzykować? ja zaryzykowałem i czasem bardzo żałuję. czyta się płynnie. bodoba bardzo. i jeszcze do tego wywołuje zarówno wspomnienia jak i przemyślenia. czego chcieć więcej? niczego pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Pisałem już w "W", że mi się podoba... i zdania nie zmie-mniam. Ino do śpiewu... (słuchałem:) refren by się przydał. Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czyżby trzydniówka zawitała na forum? Od samego czytania skaczą promile :)) Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 po jabola stań w kolejce wysuszonych mocno gardeł nawet pies posikać nie chce gdy zrobiony brzozą facet tak mi przyniosło wspomnienie faceta zmożonego wodą brzozową pies go ominął ++++++++++
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pewien mój znajomy, co mieszkał w pobliżu poligonu, powiedział: kiedyś to żołnierze pytali: "nasz siostrę?", później: "gdzie tu jest meta?", a teraz... to już nie wiem...
Ewa_Kos Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mnie tam się podoba - ludzie podchmieleni mają tyle uroku, łatwo się obalają(jak butelki) a wiersze o tej przyjemności bywają zabawne(patrz pow.):)))))) Piszę o tym tak lekko, bo i tak nie mam wpływu na monopol i upodobania:))))) Pozdrawiam serdecznie:)))
Jerzy Rybak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 tak dużo komentarzy, że aż się czytać nie chce /j
M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ogólnie - wielkie dzięki, mam wrażenie że figiel przypadł do gustu, a przecież o to w tym chodzi:) Panie Jerzy - po pierwsze, pan chyba nie jest czytelnikiem komentarzy raczej (bo po ch..?), a po drugie - może sobie pan posłuchac, i wtedy czytac nie trzeba.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Może to kiedyś zaśpiewasz Michale?
Tali Maciej Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ty tu o winku a piwo smutne(-: więc kiedy? na jaki meterek
adam sosna Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 śpiewane fajne :):):) tło doskonałe mam zamiar dołączyć w pamięci do: "W piwnicy siedzę sobie sam"
Rekomendowane odpowiedzi