zak stanisława Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 kochane moje , m9iła Flamir,nie tnę, niech zostaje, wy czytajcie po swojemu, a ja dalej będę zazdrościć tego "orygazmu mglielnego" słoneczko slę do was! Tian, ciekawam tych niewielkich nałogów, sobotnio, ochotnio, spacerowo pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podzielam zdanie - tez tak myślę. :))))))))))))))))))))) SAM KOS
zak stanisława Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podzielam zdanie - tez tak myślę. :))))))))))))))))))))) SAM KOS ---a samica gdzie?:):) kosie co jest?
Ewa_Kos Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podzielam zdanie - tez tak myślę. :))))))))))))))))))))) SAM KOS ---a samica gdzie?:):) kosie co jest? Samica ma jajka do pomalowania:)))))))))) KOS
Tian tian Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 stanislawo, nikt nie powiedzial, ze sa niewielkie:)
Rhiannon Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale za to uroczy i prawie bez nalogow(nie no zartuje, z nalogami):) (...)stanislawo, nikt nie powiedzial, ze sa niewielkie:) Chcesz o tym porozmawiać? ;>
Tian tian Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale za to uroczy i prawie bez nalogow(nie no zartuje, z nalogami):) (...)stanislawo, nikt nie powiedzial, ze sa niewielkie:) Chcesz o tym porozmawiać? ;> Nikt mnie nie zrozumie:) Tu jest forum ogolne? Jak jest to tam wejde:D
Rhiannon Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chcesz o tym porozmawiać? ;> Nikt mnie nie zrozumie:) Tu jest forum ogolne? Jak jest to tam wejde:D Znaczy - dyskusyjne? Jest.
zak stanisława Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 bono, dzięki za wnikliwość pozytywną, miłego popołudnia,
bona Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Wiersz na tak, byłam pewna że już go komentowałam. Pozdrawiam :)
Makar Bora Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Wiersz jest spełniony i tylko zawistni chcieliby w nim coś zmienić. Gratuluję.
zak stanisława Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Makar, dzieki ale myslę, że tutaj nie ma zawistnych, tylko odmienne zdanie... Egzegeto, mocno przepraszam, nie zauważyłam twojej riposty. serdeczności, słonecznych snów...
egzegeta Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Stasiu to nie riposta to tylko errata do złej interpretacji płciowej i nie ma sprawy, w ogóle zapomniałem o co chodzi z tą ripostą ale już zczaiłem :)) Pozdrawiam Panią serdecznie:)
zak stanisława Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, niech będzie errata, tak czy siak miło że masz baczenie, Panie....egzegeto:):):) słoneczka.
Ela Adamiec Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 piękny wiersz i bardzo dobry! gratuluję Stasiu i pozdrawiam:)
Eugen De Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 pewna że nikt nie widzijej odosobnienia puściła nieuchwytną mleczność ocierając się o szorstkie konary drzew kładła na ziemi nieme jęki nie zwracała uwagi na pożądliwe spojrzenia tysiąca migających oczu zamglonych łzą aż trawa bielała z zazdrości a co dopiero ja Pozdrawiam Staszko. Fajna prokekcja.
zak stanisława Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Eugenie, po twojemu fajnie, może nawet lepiej, więc wersja 2,też zostaje....miło mi że gościsz u mnie, słoneczka
Rekomendowane odpowiedzi