zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 papuga na samotność klatce się żali sroka ciągnie za ogon psa pana suchość w gardle pali pani za panem poszła w świat fenomen hormonów mowa ciała wciąż trwa noc za pasem cień za lasem sen pogania łapą dzień miłość listkiem zielonym świat cały przesłoni kochaj i rób co chcesz!* (św. Augustyn)
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 wiersz jest stary jak świat ,już kiedyś był, teraz po poprawkach ujrzał światło dzienne ( Sosen czółko, tak jak mówisz...)
Marlett Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Wszyscy dążymy do duetów:)) Lekko i przyjemnie. PozdrawiaM.
Lena Achmatowicz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 tą panią z wiatrami bym wycięła. wybiła mnie:) lubię ironię:) pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 to co Lena, bo te wiatry jakoś dziwnie :) panią wiatry wywiały w świat zamieniłbym na panią lekko wywiało w świat Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 "panią wiatry wywiały w świat" mnie za podobną konstrukcję grozili espumisanem reszta "pasuje" mi
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sosen, rozbawiłeś mnie tym wiatropędnym środkiem, tak miało być dla humoru, ale co tam nie se ta pani wędruję za innym panem, też jej się należy gdzy posucha....:):):)
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Marlett, , nie ma jak taniec w duecie, i wesoło i przytulmnie.... Leno, espumisan działa:):);odrzut odlotowy.. Egzegeto, no dobra bniech wam bęzdie pani poszła za panem, bo jak mówi Marlett, w duecie weselej:):):)
Spiro Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 a ja kiedyś słyszałem, że w marcu koty, w kwietniu psy, w maju my. jednak świat idzie do przodu ;) ciekawie, miło, ciepło. plusikujem
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to czas nas gna, była zima będzie zima....wszystko co potem mija....bez cła miło Spiro że jesteś. pozdrawiam słoneczmie
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Bardzo ciekawe zestawienia. Ładny wiersz. Pozdrawiam
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyle mi wyszło i zostało ;) ale - Twoja wersja bardziej śpiewna!
zak stanisława Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Bogdan, miło że zagladasz... słoneczmnie :):)
Rekomendowane odpowiedzi