Olesia Apropos Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieta z kobietą i z Jurkiem jak najbardziej No Pan Rybak to się chyba najbardziej ucieszy :) i na pewno podoła wyzwaniu:) tylko co na to Kamil? aaa... w sumie to on ma spać z Karolem;p
Dorma Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No Pan Rybak to się chyba najbardziej ucieszy :) i na pewno podoła wyzwaniu:) tylko co na to Kamil? aaa... w sumie to on ma spać z Karolem;p No właśnie Kamil sobie poradzi. Sam chciał sie mną dzielic z najlepszym Misiem.. a Ty sie tak podzielisz Karolem?
Jerzy Rybak Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No Pan Rybak to się chyba najbardziej ucieszy :) i na pewno podoła wyzwaniu:) z racji tego, że jestem nieśmiały proponuję jedynie jedną Perłę (mam na myśli oczywista jedno schronisko, hotel, czy jak to się nazywa...) jeśli jednak nie podołam: która z Pań jest gotowa mnie pocieszać? źle znoszę porażki, a od samotności dostaję mdłości, spazmów, serca palpitacji, etc
Olesia Apropos Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i na pewno podoła wyzwaniu:) tylko co na to Kamil? aaa... w sumie to on ma spać z Karolem;p No właśnie Kamil sobie poradzi. Sam chciał sie mną dzielic z najlepszym Misiem..a Ty sie tak podzielisz Karolem? ABSOLUTNIE!!
Olesia Apropos Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i na pewno podoła wyzwaniu:) z racji tego, że jestem nieśmiały proponuję jedynie jedną Perłę (mam na myśli oczywista jedno schronisko, hotel, czy jak to się nazywa...) jeśli jednak nie podołam: która z Pań jest gotowa mnie pocieszać? źle znoszę porażki, a od samotności dostaję mdłości, spazmów, serca palpitacji, etc możesz liczyć na mnie i na ten prezent
wesoły grabarz Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiedziałem, że się stęskniłeś z resztą wygladasz na takiego, co potrzebuje prawdziwego mężczyzny ;d ps., dla Ciebie Pan Cipeczka :> to może Karol będzie spał z Tobą, a nie ze mną? hę? ja ostatecznie mogę z Misiem ps. następnym razem gram razem z wami w monetę nie wiem czy jestem wystarczająco krzykliwy ;d hmm.. ale przyznam, że powoli się gubię - to z kim ja? Dorma, Olesia i Vacker + ja - rozumiem... a no i oczywiście Miś... szykuje się przyjemny lecz intensywny wyjazd.
wesoły grabarz Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 aaa no i byłbym zapomniał o Jureczku :D
Dorma Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Weźmiemy 6-osobowy pokój. I będzie miło :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ostatnie wiadomości od pana Gienka z Lasu Księżnej. gdybym panie rewiński zdobył świat wielki jak gmina albo nawet powiat i żebym miał kobitkę malowanie w kuchni a za sąsiada kiosk jak kufel pełny bym se kapelusz panie i krawatkę rowerkiem bym kapliczki i rodzinkę do leśniczyny zajrzał i do perły jak proboszcz po kolędzie byłbym dobry i obcych bym zaprosił do ogniska i bym posłuchał jak zeszłego lata pogadał z sosną albo i z poetką a tak to znowu panie do kierata
Dorma Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hi hi.. Panie Stefanie.. juz się nie mogę doczekać..:)
Atena Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 eee no taki nieprzyjazny dla studentów termin:( chcąc nie chcąc będę wtedy gdzieś na zielonych wyspach. Ale może, w razie zmian... Zawsze to bliżej niż Kalisz:P
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zielone wyspy są nudne.
wesoły grabarz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Weźmiemy 6-osobowy pokój. I będzie miło :) Vacker z Olesią chcą być sami Miś Kowalski chce być w pokoju z tajemniczą niewiastą - pseudonim "czarna" pozostaje nam wziąć dwójkę (z małżeńskim ponoć taniej) oczywiście nie będziemy sami we dwójkę - z pewnością wieczorową porą towarzyszyć nam będzie Pan Swatka - niejaki Bogdan Zdanowicz, który w zależności od pory dnia będzie funkcjonował bądź jako swatka bądź przyzwoitka i proszę się nie doszukiwać tutaj sprzeczności paradoksy w naturze tego mężczyzny z łatwością można pogodzić - wszak to poeta
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Grabarski! Twoja niezdrowa chęć ciąglego zbliżania i przebywania blisko w moim towarzystwie też jest wytłumaczalna - w końcu jesteś chyba krytykiem? ;P
wesoły grabarz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdrowa zdrowa jak rydz! ;d (jeżeli nie wiesz jak odczytać porównanie - wal do Jacka ;))
Dorma Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Weźmiemy 6-osobowy pokój. I będzie miło :) Vacker z Olesią chcą być sami Miś Kowalski chce być w pokoju z tajemniczą niewiastą - pseudonim "czarna" pozostaje nam wziąć dwójkę (z małżeńskim ponoć taniej) oczywiście nie będziemy sami we dwójkę - z pewnością wieczorową porą towarzyszyć nam będzie Pan Swatka - niejaki Bogdan Zdanowicz, który w zależności od pory dnia będzie funkcjonował bądź jako swatka bądź przyzwoitka i proszę się nie doszukiwać tutaj sprzeczności paradoksy w naturze tego mężczyzny z łatwością można pogodzić - wszak to poeta Nie wiem czy małżeńskie jest taniej, ale wygodniej napewno. :) To chyba będziemy musili jednak zrobic ten trójkąt, bo ja też nie przyjeżdzam sama :)
Dorma Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z innym facetem :)
kall Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 gr widzę, że kolejna orgia się szykuje. termin na pewno bardziej korzystny - matura za pasem, to można balować;p nie wiem - nie obiecuję, ale było by całkiem fajnie wpaść do was. może z jakimiś innymi włocławiakami? się zobaczy;) pozdrawiam kal.
Anastazja Nibek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ja mieszkam we Wrocku, ale nie wiem jak to wyjdzie. bo w sumie nie ode mnie to zależy ;]
Rekomendowane odpowiedzi