BlackSoul Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 zamieniła kartkę papieru na strzępy zbuntowała się przeciw poezji wybuchła sobą unieruchamiając nam nogi zawisła nam nad głowami * zostaliśmy by płakać
Lucy Rams Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 czy to o wenie? bo czuję się jakbym czytała o sobie :] poprawny wiersz. pozdrawiam Lucy
Mr.Suicide Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Lubię Twoje wiersze,ale wiesz... ten mi jakoś nie bardzo przypadł. Może to przez temat.Chyba ryzykowny...chociaż pewnie nie mam racji. Spodziewałem się po Tobie czegoś lepszego. W każdym bądź razie jest krótko i treściwie :) Do następnego. Pozdrawiam :)
fr ashka Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 nie zachwycił, ale jest jakiś :) ja bym tylko tu zmieniła: zamieniła kartkę papieru w strzępy tak jest chyba poprawniej :) pozdr, frr ;)
Ewa_Kos Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Jeśli to o wenie jak sugeruje Lucy, to mnie też zostawiła i bez słowa odeszła; beczeć nie będę - jak sobie chce:))) Fajnie zwięźle i wszystko na temat:))) Pozdrawiam. EK
Niewierny Tomasz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Też pomyślałem, że to o wenie, a moim zdaniem pisanie o braku weny jest "gwoździem do trumny" nie czytałem jeszcze żadnego dobrego wiersza o tej tematyce i ten też taki nie jest. Chyba, że źle interpretuję;) Pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 odeszła czy to niepamięć? z ukłonikiem i pozdrówką MN
BlackSoul Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Rozwieje wątpliowści. Ten wiersz napisałam dla koleżanki która miesiąc temu umarła. Dziękuję za wszystkie komentarze.Przepraszam, że tak krótko i nie personalnie, ale nie mam siły na obszerniejsze wywody :) Dobranoc
Niewierny Tomasz Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :/ w takim razie przepraszam za swój nieporadny komentarz.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Idę za panem Tomaszem i również przepraszam.
Rekomendowane odpowiedzi