Espena_Sway Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8700233&rfbawp=1169593366.675&ticaid=13181 [*]
stary rozal Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 i co z tego ? trzeba wiedzieć kiedy , ze sceny zejść...
Waldemar Talar Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Przykro gdy odchodzi ktoś kto nie bał się prawdy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to z tego, że czasem dobrze przy okazji takich "zejść" jest podumać chwilę nad artystą...
fr ashka Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Z blogu JKM: "Z ostatniej chwili: zmarł śp.Ryszard Kapuściński. Na 100% agent bezpieki - co widać po klace, jaką Mu urządziła lewicowa część "klasy politycznej". A przy tym dobry reporter (co prawda: za "komuny" nie miał konkurencji...) i mądry człowiek. Jedno drugiego nie wyklucza. Naprawdę!"
fr ashka Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Krystyna Feldman również nie żyje...
Patryk_Nikodem Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 co wy z tym umieraniem. pewnie połowa z was nie przeczytała niczego co napisał Kapuściński, a Krystynę Feldman znacie tylko z roli babci Rozalii :p
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja się przyznaję, że nie czytałem Kapuścińskiego, ale to nie zmienia faktu, że mi po prostu przykro. [*]
fr ashka Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a idź Ty! nic wrażliwości! ;))) jedyne co wiem o Kapuścińskim to to,co wrzuciłam wcześniej a Kiepskich nie ogladałam (tam była Rozalia??) a po co ja Ci się tłumaczę?! :P
były__premier Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano, dobrze kolega prawi. [*]
Patryk_Nikodem Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano, dobrze kolega prawi. [*] Lesiu, to Ty?
Agnes Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 pół roku temu wygłosił dla nas wykład w krakowie. wydawał się co najwyżej mężczyzną w średnim wieku. to był najlepszy wykład z socjologii na jakim byłam. szkoda i przykro.
teraa Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kapuściński wam cisnął wykład z socjologii? A co on z typową socjologią ma wspólnego?
Agnes Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kapuściński wam cisnął wykład z socjologii? A co on z typową socjologią ma wspólnego? był bardzo wszechstronnym człowiekiem, to po pierwsze, a po drugie, socjologia jest na tyle szerokim pojęciem,że chyba wykład o globalizacji można pod to podciągnąć?
stary rozal Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to z tego, że czasem dobrze przy okazji takich "zejść" jest podumać chwilę nad artystą... wolę o nich dumac za ich życia
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to z tego, że czasem dobrze przy okazji takich "zejść" jest podumać chwilę nad artystą... wolę o nich dumac za ich życia Masz racje. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi