Madzia Delirum Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 *** Uderz mnie jeszcze raz. Zaznacz na mojej twarzy swoją notoryczną bezradność. Nie zapomnij naostrzyć wcześniej paznokci. Jedna blizna więcej i tak już nic nie zmieni. 24 XI 2006
Viiera Victum Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Niezły. Dobry. Pisz dalej
Leila Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 witam na orgu :) "Nie zapomnij naostrzyć wcześniej paznokci." to bardzo ładne! notoryczna bezradność - niezbyt... pozdrawiam i życzę powodzenia Leila
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 a ja bym dał tytuł "bez dechu" albo "bez ..." wystarczyłoby z ukłonikiem i pozdrowką MN
mohnatz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 jak tu sobią wchodzę sporadycznie, to pierwszy raz wiersz naprawdę warty - bo jest o czym. Faktycznie ta nototyczna bezradność to malutki zgrzyt, ale całość robi (dobre) literackie wrażenie. Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Powalasz tym wierszem, a bijącego... z kretesem. Nic bym nie zmieniał. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Madzia, jednak dałabym tu jakiś tytuł... warto chyba, zrobisz jak chcesz. Pozdrawiam.
Madzia Delirum Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dziękuję za wszystkie miłe słowa, nie spodziewałam się tak sympatycznego przyjęcia i ocen;) Alter Net - to oczywiście nie jest pierwszy wiersz;) Chciałabym tak zacząć xD piszę od ponad dwóch lat;) Jeszcze raz wszystkim dziekuję i pozdrawiam=*
Bartosz_Cybula Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwszy wiersz - tak w ogóle? czy jedynie na forum? jeśli to pierwsze: to chyba wyjątkowo dobrze zaczynasz (na tym bladym tle:p) Pozdrawiam/iza ps. izo-top:Uderz jeszcze raz. Zaznacz notoryczną bezradność. Nie zapomnij naostrzyć paznokci. Jedna blizna więcej nic nie zmieni. /i. Uderz raz jeszcze. Zaznacz notoryczną bezradność. Nie zapomnij naostrzyć paznokci. Jedna blizna więcej nic nie zmieni. Ten tytuł i ten wielokropek w tytule ble I nic więcej nie powiem.
Madzia Delirum Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Słowa "bez tytułu" to nie tytuł, tylko stwierdzenie, że wiersz nie posiada tytułu;) zaszło chyba małe nieporozumienie xD A wielokropek tak jakoś, lubię wielokropki;) pozdrawiam
stehr Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 chciał bym zobaczyć jak wyglądają twoje inne wiersze... ten mnie zaciekawił, ale jest mi go mało... można by np. napisać kilka wierszy połączonych w jakiś sposób...
Nata_Kruk Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 No właśnie.. bez tytułu to nic innego, jak brak tytułu... on aż się tutaj prosi, dla jakiegoś zamknięcia calości...hej
Rekomendowane odpowiedzi