Patryk Belka Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 W zamkniętym pokoju skrył się blask Wiara i Zaufanie zatańczyły na krawędzi Nie potrafiąc blanasować Spadły na samo dno ciemnej nocy Dwie twarze czekające na koniec Maluje się nuta dziwności Dziś wiem, że to szczęście nie wróci Pojawią się jedynie zalążki Trzymam ją w ramionach Chwytam mocno spojrzenie Jeden dotyk wyzwala wspomnienia Nie wiem, co powiedzieć Chcę o Tobie porozmawiać z księżycem Lecz on udaje, że nie ma czasu Zamykam się w sobie I pragnę jedynie zasnąć
Espena_Sway Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 treść [niestety] wyświechtana, jednak pociesza mnie to, że jesteś początkującym i zapewne za kilka miesięcy będzie dużo lepiej :). jeśli mogę. unikaj na przyszłość podobnych fraz;dno ciemnej nocy, Maluje się nuta dziwności, Chwytam mocno spojrzenie, Jeden dotyk wyzwala wspomnienia, Chcę o Tobie porozmawiać z księżycem. itd takie wyznania mogą być piękne, ale dla konkretnej osoby. jako wiersz, nie ma to zbyt wielkiej wartości. serdecznie, sylwestrowo Espena :)
Jerzy Rybak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 zgadzam się z poprzedniczką. no, może oprócz tego: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam /j
Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 a jeżeli to było rzeczywiście o 3.47? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Patryk Belka Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dziękuje za te opinie, i napewno macie racje, i zostanie to wszytko przemyślane... Ps. i tak, faktycznie było to pisane o 3:47... Pozdrawiam ciepło:]
Nata_Kruk Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Patryk, w pierwszej strofce powinno być chyba... nie potrafiąc balasnować... przestawiłeś literki, co i mnie się zdarza, niestety. Jeżeli napisałeś to o 3.47.. to ja Cię rozumiem... chyba. (...) "Nie wiem, co powiedzieć" (...)... mamy Nowy Rok, zatem popatrz na nowe możliwości trzymania jej w ramionach...;)... wszystkiego dobrego... :)
Rekomendowane odpowiedzi