51fu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 nigdy nie dowiesz się że stać mnie na wiele więcej niż odmierzanie pod kołdrą przerwy między jednym a drugim taktem oddechu. znam go za dobrze. wieje na mnie z każdej strony. zima powoli wgryza się w kark ulicy. pozostałe twarze giną pod śniegiem. wypada mi z głowy obraz ciepłego języka w uchu grudnia i pęka na chodniku. omijam studzienki krawężniki oraz wszystko co może odebrać krok. kolejny raz język. teraz w pępku sierpnia na odsłoniętym brzuchu lata. bezwiednie próbuję skojarzyć każdy ruch którym odprowadzałaś mnie do windy na najwyższe piętra. żeby ogrzać chociaż część łóżka. myślę bez litości dla siebie. i tak zbyt trudno cię przeskoczyć. nigdy nie dowiesz się ile mnie kosztuje wychodzenie ze środka. zapinanie spo- dni na mrozie.
51fu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 tak, wiem dobrze. :) 'czułki ciacho z dziurką i makakigi'? poddaję się, chyba Ci język uderzył do głowy (?)
51fu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 do słodyczy mam słabość, tylko mi translator walnął... sorry za walnięcie językiem w głowę. to tak żartem było. ;)
51fu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 ja wiem. :) bo tutaj trzeba zapalić sziszkę i się wyluzować. ale offtopujemy, co? ;)
Panna Cogito Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękna metafora orgazmu :-)
zak stanisława Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 i tak zbyt trudno cię przeskoczyć. nigdy nie dowiesz się ile mnie kosztuje wychodzenie ze środka. zapinanie spo- dni na mrozie. cóż to PL zgrabiałymi rekoma robi na mrozie? trzeba trzymać się środka w środku, taka rada...dla lawirantów,a tak poważnie- to super wylawirowałeś się z tym wierszem.. pozdr.eS
teraa Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 winda i takty oddechu są pretensjonalne
51fu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Panna Cogito, miło, że tak sądzisz. Stanislawa. peel ma zgrabiałe ręce? to ja już więcej erotyków nie piszę :P dzięki za lawirujący komentarz. Tera, może i tak. niech sobie będą.
Lobo Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 ))...Niezły, dobry nawet, nie buja się na boki, trzyma sens wewnętrzny. Ewentualnie z kropki na przecinek:na najwyższe piętra. żeby ogrzać ...i spo - dni nieco pretensjonalne. generalnie ok...)) pozdrawiam.;-))
M._Krzywak Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Faktycznie - albo do windy, albo (!) na najwyższe piętra. Dokładam kolejną cegiełke - tak - myśle, że tym razem wystarczy (dopiero niecała 1 kawka :) Pozdrawiam.
Ela Adamiec Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja powiem - brawo, bardzo mi się podoba. pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 każda kolejna fraza stwarza klimat niby na codzień widziany a jednak jest ten klimat jest jakby coś więcej, coś co wciąga i każe czytać dalej podobało się pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ee tam fu, nie żartuj, pisz, pisz bo one, tzn te erotyki rozgrzeją ręce na mrozie,niejednemu he he,pozdrawiam ciepło ,eS
51fu Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Lobo, dzięki. już raz słyszałem zarzut odnośnie końcowej przerzutni - najwidoczniej słuszny, jednak trudny teraz do zlikwidowania. M. Krzywak. wobec tego będę to musiał przemyśleć, bo jak dla mnie to mowa o odprowadzaniu do windy, która prowadzi na piętra najwyższe. tak jakby o odprowadzaniu do windy na szafot, gdzie szafot odwołuje się do windy, winda do odprowadzania (tłumaczę pewnie jak potłuczony). dzięki za kom. Ela, cieszę się. dziękuję, że zerknęłaś. Macieju, zadowolony jestem bardzo z Twojego wciągnięcia. doprawdy miło. Stanislawa, jam oczywiście przekorny. na pewno napiszę. dla wszystkich pozdrowienia.
kyo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 bije pokłony, bardzo ciekawy obraz. Lobo ma rację z końcówką! pozdrawiam
51fu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 wiem, wiem. sam wpadłem w pułapkę. dzięki.
Espena_Sway Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 takie erotyki się czyta. wszyscy wszystko powiedzieli, nie mam więcej do dodania tylko do ula wrzucam serdeczności Espena :)
51fu Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 ha, dzięki. pozdrawiam pszczółki.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 co mogę ci napisać, kiedy wszyscy już napisali, co trzeba i słusznie pochwalili. jak dla mnie - bardzo dobry wiersz. pozdr. /przepraszam za niekonstruktywny komentarz/
51fu Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 a nie pogniewam się. podziękuję w zamian.
Rekomendowane odpowiedzi