kazelot Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 nie tylko peel tak widać uważa paru czarnych (czy czarny to kolor zła?) też tak chyba kombinuje i raz po raz ponawiają akcje prowokacyjne a żeby zwiększyć dramaturgię chcą mieć pewność, że to bedzie turek będą sobie radiomarjanie szukać znaków i symboliki - tak jak przy książce co ją wiatr zamknął w wiadomym momencie (w przypadku niepowodzenia następna pielgrzymka - Irak) zresztą nam polakom nie będzie szkoda, nasz był ledwie 2 ich 16 szesnaście do dwóch to chyba nigdy z niemcami nie przegraliśmy - no może w 39'tym ale to się nie liczy bo ich zdyskwalifikowali (za nazistowskie przyśpiewki - podobno ktoś ich nagrał na ognisku i przyniósł taśmę do redakcji pewnej gazety) za to ruskim dokopaliśmy - trzy dwa w tie-breku - chłopaki nieźle ścinali oddali im za ścięcie (z nóg) kwacha. kiedyś - pod charkowem ale wracając: "Ali Agca 2 - człowiek który najwyraźniej nie chciał zostać papieżem" (chwytliwy tytuł - już widzę te wycieczki klasowe do kin) ma go zagrać adamczyk - podobno znudziło mu się granie czarnych charakterów "Mają po prostu dość takiego życia, jego banalności [dlatego] wszyscy pragną jakiejś wojny. Wszyscy cieszą się na wieść o wybuchu jakiejś wojny i mówiąBądź pochwalony Boże! W końcu zdarzy się coś, co przekroczy granice naszej codzienności." C. Gustav Jung 5.IV 1939 r.
kazelot Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 eh te limity :P prawie że sie przeterminował - ale powiedzmy ze to tekst wizjonerski :P
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Fajnie, fajnie, chwilami zabawnie, chwilami po prostu prawdziwie - raczej się podoba, choć osobiście chętnie zobaczyłbym to w prozie (przerobione na prozę, of course). Pzdr.
teraa Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 ironiczne, ale spostrzeżeniami, forma nie podeszła osobiscie.
Veronique Sijka Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 a może tak do prozy przyznam że mi się źle czytało - ale ze względu na formę a nie treść v.
Jaro Sław Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Nieco niepokojące, ale (niestety) prawdziwe..... Wrzucam do szuflady "etologia współczesności", może ktoś to tam kiedyś znajdzie..... Pozdrawiam
kazelot Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 nie gadam z wami - jesli mi chcecie to do prozy wyrzucać :P spoko mogę pociąć - bedzie dwa razy wiecej ale beda "chudsz" wersy - to wtedy juz na pewno bedzie wiersz :) nie :)
połamany krzyż Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 klozet dziecko to nie jest wiersz ...
jacek_sojan Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 kij w mrowisko...jakbym czytał "Wyborczą", albo inny brukowiec, sensacja za sensacją...ale poezja gdzieś sobie, osobno, całkiem osobno; J.S
kazelot Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie da się ukryć :) czy poezja czy nie - nie mnie to rozstrzygać, ale jakby poezja byłą tylko jedna to wystarczyłby też jeden poeta :) tekst byłby lepszy gdyby turkom sie udało, ale cholernik jeden nie dał biedakom szans :/ ps. to ja już wole metro niż GW - ci sie przynajmniej nie kryją że są NIC nie warci :)
kazelot Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ja wiem, ale w szpitalu nie chcieli mi uwierzyć że to zaginiona ewangelia 14 apostoła w oryginale, więc musze utrzymywac ze to wiersz - w przeciwnym razie znowu mnie zwiążą i nafaszerują chemią.. ;(
taka marysia Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 niezły szyt widzę tu sprzedajesz. szkoda tylko, że tak tanio dobranoc
kazelot Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. benzyna droga, gaz drogi, prąd drogi, drogi drogie... niech chociaż wiersze będą tanie :P na pohybel ekonomii przepraszam że bez angielskich wtrętów, ale nie chciało mi sie szukac słowników
Rekomendowane odpowiedzi