emi_lia Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Mamo, a co to jest słońce? A co to znaczy gorące? A czy jak je dotkniemy to parzy? A czy już ktoś sie odwazył? a czy można je wziąść do domu? A czy nie zrobi krzywdy nikomu? Moja mała, tyle pytań mi zadawałaś i wiele odpowiedzi szukałaś. A ja mam odpowiedż dla Ciebie kochanie, że moje słońce stoi tu na dywanie! Na dywanie? Ale ja niewidzę !? No mamo,pokaż,pokaż, no nic, a nic nie widzę?! Głuptasku mój mały, spójrz, słońce dziś ubrało różowe sandały! Ach mamo, sandały ja mam ubrane!!!! To takie poplątane........
Beenie M Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 poprawić błędy, koniecznie: 1) wziąć, a nie wziąść 2) nie widzę, a nie niewidzę pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 a błędów ???? bo to nie literówki "wziąść " "niewidzę" że o znakach diakrytycznych nie wspomnę odpowiedż odwazył itd:(
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "mnie" czy "mi" się podobało z ukłonikiem i pozdrówką MN
emi_lia Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 fakt błędów wiele, aż wstyd się przyznać:( dziękuję za wszystkie krytyki i opinie. mam tylko zastrzeżenie, co do tego , iz ten wierszyk jest "dziecinny"-skierowany jest do dzieci , to one sa odbiorcami , a one nie są dziecine- to lepsi słuchacze niz nam sie wydaje - no i mali krytycy pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.....
Beenie M Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 tymi błędami nie przejmuj się tak bardzo, chociaż bez nich będzie znacznie lepiej, wystarczy pod wierszem kliknąć edytuj i błędy możesz poprawić - powodzenia
emi_lia Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 dziekuję za dobre słowo.....
Mr.Suicide Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Z początku wiersz wydawal mi się...hmmm...no cóż,ale wg mnie jest świetny :))) Pozdrawiam wcale-radośnie!:)))
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Duży plus ode mnie! Wiersz z pomysłem, lekki, radosny, takie lubię :)
Nata_Kruk Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Emilio, powrównanie słońca do dziecka.. owszem.. doskonale Cię rozumiem, ale technicznie tekst wymaga poprawy. "Głuptasku mój mały, spójrz, słońce dziś ubrało różowe sandały!"... słodkie...:) Pozdrawiam serdecznie... :)
Veronique Sijka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 + za pomysł - bo przynajmiej radosny i ciepły coż dzicinne ale takie też sa potrzebne :) v.
Rekomendowane odpowiedzi