Espena_Sway Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Powiedział - masz brzydkie oczy a ktoś tylko źle mi przykleił powieki
Espena_Sway Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Witajcie :) zapewne większość z Was wie, że piszę dłuuugie wiersze. ten powyższy, to taki eksperyment z miniaturami. Espena :)
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Powiedział - masz brzydkie oczy a ktoś tylko źle mi przykleił powieki / wydaje się płynniejszy w odczycie jak ma to być miniatura zwięzła zamknięta i otwarta jak powieka ;) zastanawiające Łejeczko ale znacznie lepiej piszesz dłuuugo wieczności.
Espena_Sway Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bielaczku, dzięki za uwagi - postaram się jeszcze raz przemyśleć. to oczywiste, że forma, którą najczęściej uprawiamy, wychodzi każdemu najlepiej ;), jednak czasami warto spróbować czegoś innego :P serdeczności Espena :)
Vera_Ikon Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Fajne :) Z pomysłem. pozdr serdecznie Weronika
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Weroniko, dzięki za ślad :) cieszę się, że eksperymenty nie idą na marne serdeczności Espena :)
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 no, no niezle, ale można jeszcze ulepszyć, nauka nie idzie w las....he he pozdr Es
taka marysia Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 ja tam lubię małe formy na przekór. przynajmniej nie wykończają mnie inetelktualnie ; ) pozdrawiam, marysia
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, cieszę się, że tak uważasz. jakby nie było na forum jestem już półtora roku, więc muszą być jakieś rezultaty ;) serdeczności Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja zawsze podziwiałam tych, którzy w kilku wyrazach przestawiają jakieś obrazy serdeczności Espena :)
John_Maria_S. Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 masz ładne oczy.:))
Eugen De Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Powiedział - masz brzydkie oczy to tylko ktoś źle mi przykleił powieki Espeno, ode mnie tylko tyle. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a skąd wiesz Jurku? pozdrawiam Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugenku, dobrze Cię widzieć :). wiem, że nie nasza forma, ale pozostawiam bez zmian. serdeczności Espena :)
John_Maria_S. Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 To proste. Jak ktoś pisze piękne wiersze o miłości, to musi mieć piękną duszę...a oczy są odzwierciedleniem duszy! Ot i wszystko.::))
Ela Adamiec Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Według mnie, to jest naprawdę dobra i ważna miniaturka. Mówi, mówi i mówi! pozdrawiam:)
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawa interpretacja. no jeśli komuś się podobają ciemnoniebieskie oczy to mogę mieć ładne ;)
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się Elu, że tak uważasz. może napiszę jeszcze jedną kiedyś? serdeczności Espena :)
Ela Adamiec Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 nie pisz "może", ale pisz! naprawdę dla mnie ta miniaturka jest "ucztą", mówię poważnie! pozdrawiam:)
Espena_Sway Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaakich słowa pod tym wierszem to dla mnie niespodzianka
Rekomendowane odpowiedzi