Nechbet Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 nie będę czekała na telefon, choć lubię, gdy pocisz się i sapiesz w tym wszystkim chodzi o to, żeby nie być dodatkiem, a rdzeniemfilozofujesz może, a właściwie to szukam innych ścieżek interpretacjiid, ego, super - ego. gdzieś wytrącona moralność przecież wcale nie musisz mnie słuchać, to tylko mojeodhacz, że powiedziałam
Letnia sukienka Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 jak dla mnie dobre pozdrawiam luśka
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 pomarudziłaś Nechbet, i niech ci będzie, twoja racja, odhacz, że wzięłam głos... podobamisie, pozdr ES
pathe Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 podoba mi się. lekkośc pióra:)
Nechbet Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 jak miło znowu czytać Wasze komentarze, dziękuję z całego serduszka, brakowało mi Was mocno pozdrawiam cieplutko i dziękuję za poczytanie :))
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 ciekawa ironia dramatycznej fabuły nic nie poprawiam tym razem zostawie w spokoju nawet fajnie ale jak na ciebie to i tak słabo piszesz znacznie lepiej wieczności
Nechbet Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 pisałam, bywałam Tomaszku, już chyba nie te czasy, może kiedyś wrócą, teraz ogólnie mało piszę, nie wiem co się dzieje :( całuski :P
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 "lubię, gdy pocisz się i sapiesz w tym wszystkim chodzi o to, żeby nie być dodatkiem, a rdzeniem" Kobiety są okrutne jednak :( Ale ja na tak. Pozdrawiam.
fr ashka Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 i ja też plusika dołożę, bo też se mardznę czasem ;)) pozdr, frr ;)
Nata_Kruk Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Nechbet... jeśli marudzisz, to zrobiłaś to z sensem... b. dobre. Pozdrawiam i dobranoc... :)
Gosia Zamorska Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Nechbet, jak Ty piszesz. Jeszcze muszę poczytać inne, ale podoba mi się.
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 nech bet'ie wiesz o co chodzi piękny wiersz ma to coś co wiersz powinien posiadać z ukłonikiem i poezją MN
ot i anka Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 no, trafnie i zwięźle:) piszesz bardzo "prywatnie", prostym językiem (ja ostatnio lubie sobie komplikować:P) i to duży plus, bo nikt ci nie zarzuci, że przeintelektualizowane (bardzo trudne słowo:D) podoba mi się. pozdraiwma
egzegeta Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i o to chodzi, choć myślę, że niektórzy tego nie wiedzą. Nechbet pozdrawiam Cię serdecznie Ty niesamowicie kobieca KOBIETO
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Dobre, w lekkim stylu. Podoba się. Pozdrawiam, Gaspar :-).
Beenie M Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 i mnie, Nechbet, odhacz na liście gości - że byłam, czytałam i że bardzo mi się podoba, a szczególnie fragment, który wyżej już wielu wskazywało tj. w tym wszystkim chodzi o to, żeby nie być dodatkiem, a rdzeniem pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi