Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Jest w pewnym mieście cud ulica nie powiem jakim ani gdzie, a na ulicy automacik kto chce niech wierzy albo nie. Przykładasz oczko, bo jest dziurka i wrzucasz grosik albo dwa, na cud dziewczynie, cud bielizna im więcej wrzucisz, tym mniej ma. Więc desperacko po kieszeniach gonisz za groszem prawie w mękach, znajdujesz wreszcie ten ostatni no, zaraz będzie golusieńka! Pod automatem jest wgłębienie niejeden klęknął na kolanach, bo za ostatnią twą monetą dziewczyna owszem - lecz ubrana. Pyszna zabawa z podnieceniem każda kobieta winna przyznać, więcej radochy z rozbierania niźli z golizny, ma mężczyzna. 22.01.2006. 1
Mr.Suicide Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 "Więc desperacko po kieszeniach gonisz za groszem prawie w mękach, znajdujesz wreszcie ten ostatni no, zaraz będzie golusieńka!" trafne spostrzezenie,przynajmniej w moim rozumowaniu-ladnie podsumowalas otaczajace nas spoleczenstwo...ządne wszystkiego za kazda cene...jakie to aktualne! i smieszne...
zak stanisława Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 jak zwykle Alicjo, super podsumowałaś tym razem męski ród,pozdr ERS
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Opowiadał mi to facet :) 1
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 no a któż miałby tam zerkać jak nie facet
maluszek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 w krainie rymów też jest dziurka, kilka miesięcy już przy niej trwam, tam za ripostę, byle trafną, woal poetki opada sam. naga kobieta? nagie myśli? wrzucam w automat nawet siebie, aby zobaczyć, co wewnątrz ma... czuję wyraźne podniecenie, na szybko składam riposty sens, pragnę zobaczyć o czym marzy, co za woalem ukrywa się, lecz to... niestety, się nie zdarzy. słaby poeta nie ma klucza do dziurki, która malutką jest, riposty twórcą nigdy nie był, bo możliwości osiągnął kres. dlatego klęczę już długi czas, o świętym grallu stale myślę i chociaż nie wiem, co zobaczę, może... poetkę nagą wyśnię? Na komplementy nie mam już pomysłów, na riposty tym bardziej, więc pozwól, że powiem: ślicznie i prawdziwie, aczkolwiek..... ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będzie podpowiedź ostatnia, pierwsza: -przyjdź nocą między zwrotkami wiersza i zostaniemy zupełnie sami księżyc gdzie zawsze - my z marzeniami. nocy poemat piórem odklętym przed dniem spiszemy do samej puenty. No i zobacz ile już wierszy napisałeś :) Pozdrawiam radośnie :) 1
maluszek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 rzucasz wyzwanie, czy zaproszenie? czuję poezji w piórze mrowienie. chyba wytrzymam nerwów napięcie... już noc jest późna - może mam szczęście? może właściwy moment wybrałem i między zwrotki się wpasowałem. czyżbyśmy byli nareszcie sami? wespół z księżycem i... z marzeniami? zatem do dzieła droga poetko... poezji muzo, słowa estetko, niechaj poemat spisany w nocy, krwią zakochanych do rana broczy, i nich nie waży się nikt w ocenie, próbować zmienić wiersza sumienie. puenta na usta się sama ciśnie "kocham twe wiersze, a ciebie wyśnię" poprawiasz mi smak :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niewyspanka jak rękawiczkę rzucam wyzwanie niech twoje pióro przy moim stanie, a nawet więcej niech się ułoży, zupełnie blisko by rymy mnożyć. niech oprócz spacji nic nas nie dzieli, kocham poezję chcę cię ośmielić. na białą kartkę chęć swoją ścielę, zmotajmy puenty w westchnienia szelest. Wiesz co, przyjdę do Ciebie na korepetycje :) Dobrej nocki. 1
maluszek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Nie mów o korepetycjach, bo drąży mnie myśl, że: jeśli się dobrze droga poetko, przy twoim piórze moje ułoży, jeśli wytrzymam czego nie miałem, w parze współpraca pewnie coś zmnoży. masz jednak małą przewagę taką, żeś już wytrawna a ja zaczynam, więc jeśli zderzą się dwa klimaty, nie wiem co z weną, to też dziewczyna. wywołać burzę może w mej głowie, pomotać myśli w węzełki piękne, ja spanikuję bom jest amator, i zaniemówię albo… ucieknę. za zaproszenie w świat swej poezji, wdzięczność oddaję oraz ukłony, może spisz puentę przed wspólnym wierszem, wszak jestem mroczny lub rozmarzony. Dobranoc Alicjo:) Jest mi milej i przyjemniej - pewnie zasnę tak, jak lubię, czego życzę i Tobie.
Rekomendowane odpowiedzi