Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Forma? Właśnie się zastanawiam czy lepiej smakuje z okrągłego talerza czy z kwadratowego? Kursu na białe wiersze nie wybiorę, pozdrawiam przyjaźnie :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Waldku. Niektórzy mają szczęścia całe morze. Innym maleńkie studnie wysychają, prawie żebrzą o wodę, pozyczają, a ją nawet kradną. Pozrawiam przedpółnocnie, 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ma bardzo wiele. Jak widzisz nie tylko są w głowach, na tym portalu także. Jeśli mój wiersz znalazł się tam, to tylko przez pomyłkę. Znam swoje miejsce, nie trzeba mi o tym przypominać. 1
teraa Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 a maja wiele. bo na portalu teżjest podział. a skad sie wziął, kamień je tu wstawił czy człowiek z głową i myślami.
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie o tym mówię :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Dzie wuszka. Nie zauważyłam dwóch nadziej w pierwszej zwrotce. Poprawiłam. Dziekuję bardzo, celna uwaga. Z resztą już chyba nic nie zrobię. Pozdrawiam słonecznie :) 1
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicjo w Szeptach z Krainy Czarów:) Zgadzam się z dzie. Nie kupuję natomiast wcale I,3 oraz II,3 (taka dziwna regularność;) Jak się chwilę zastanowię, to mnie szlag trafia, że takie małe niby nic, a psuje efekt. I to widać. Zmień Alicjo, to niewiele, a wiersz jest tego wart. Z góry daję ci wielkiego plusa, na kredyt:) Papap
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicjo w Szeptach z Krainy Czarów:) Zgadzam się z dzie. Nie kupuję natomiast wcale I,3 oraz II,3 (taka dziwna regularność;) Jak się chwilę zastanowię, to mnie szlag trafia, że takie małe niby nic, a psuje efekt. I to widać. Zmień Alicjo, to niewiele, a wiersz jest tego wart. Z góry daję ci wielkiego plusa, na kredyt:) Papap Bartoszu, no nie daruję sobie jeśli Cię coś trafi :) Nie wiem o co Ci chodzi. Kredytu chyba nie spłacę... 1
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 z zazdrosnej o wodę studni nie będę już szczęścia pożyczać pragnienia przestaną płakać ---ładne, anielsko, ściskam. es
Nata_Kruk Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Alicjo, bardzo lubię Twoje wiersze, temu plusuję. Może tylko jedna uwga, pragnienia nie powinny płakać..:) Pozdrawiam... :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nata, one płaczą z głodu, z niespełnienia. Dzięki, również pozdrawiam :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stasiu, :)* 1
Rekomendowane odpowiedzi