Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 myszy znowu pogryzły księżyc miałam pułapkę nazywała się kot ale działała tylko na poduszce a ja nie wiem co teraz ma się odbijać w łyżce przecież nie taki rogalik bo wszelkie prawa zastrzeżone dla piekarza
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fajne , przyjemnie . Pozdrawiam
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję :) tylko czyktosmi moze wytłumaczyc po co tu jest podział na dzialy wg zaawansowania skoro można dodawać gdzie się chce?
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No rzeczywiście. Podział na wersy mógłby być inny. Mam na ten temat swoje wypracowane zdanie :) Pozdr.
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie oyey, Pana zdanie szanuję :) ale tak samo jak zdanie wszystkich bo to akurat jest mój styl, pana jest zupełnie inny i kłócić sie nie będę bo i tak się nie dogadamy :)
Bleblin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wersyfikacja dla mnie niezrozumiała, temat - a i owszem.
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeśli chodzi Państwu o wers z kotem to jest jak najbardziej wytłumaczalny, bo można go czytać na dwa sposoby :)
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a mnie się podoba pułapka, która działa tylko na poduszce. fakt, opowiadałabym to może dziecku na dobranoc, ale tak czy inaczej podoba mi się... pozdrawiam Dziuńka
Paweł_Kolcaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ach te kocie teksty! Kocie ścieżki. Kocia zręczność. Mruczanka - ot co.
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Pawle, przyznaję się bez bicia, że koty i zegary to moj "wierszowany konik" :)
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "myszy znowu pogryzły księżyc miałam pułapkę nazywała się kot" to podoba mi się:) Na tym pociągnęłabym całkiem inaczej, no - ale to ja.:) natomiast nie wiem skąd ten raban o wersyfikację?? pozdrawiam - Mirka
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A nie. Tu już komentowałem :) Jaki raban o wersyfikację? Po prostu widzę ten wiersz zapisany w inny sposób i to wszystko. Pozdr.
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja nie lubię zapisywać myśli w idealnym porzadku bo wtedy bryła wiersza dla mnie nieladnie wygląda, zatem muszą Państwo to jakoś przecierpieć :)
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zupelnie nie nie mam pojecia o co chodzi w tym wierszu..Przyznaje sie bez bicia..
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 o księżyc, lyżkę, rogalik i parę innych rzeczy ;) zapis snu czy coś w tym rodzaju :)
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo sympatyczny, rozbawił mnie serdecznie. Nie powalił pięknem metafor, nie zmusił do myślenia, nie zadumał treścią, ale wprawił w dobry nastrój i za to dziękuje. Pozdrawiam Coolt
Rekomendowane odpowiedzi