Lady_Supay Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 mam już dość dreszczu gdy niepewność przy uchu wykapane dni łączą się w smutku gdzieś w zakątkach twarzy z każdą minutą głębiej znakują poorane szlaki moja dolina którą wokół oczu zaznaczył paznokieć czasu wydaje się nie mieć końca dola do la la la la do jutra zew do przyszłości wyśpiewam w nieskończonym błaganiu od zarania do zasraniaskutecznie
Lady_Supay Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Czasami się ośmielam... :)
M._Krzywak Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I warto :) Przeczytałem, zrozumiałem (he he) i podpisuję się z plusem. Choc to "zasranie" może razic, ale jako puenta rozbija całkiem dobrze skomponowany tok wypowiedzi. Nieźle. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ewa rozprawia się z byłym skutecznie.
Dorma Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 hehehehe.. Końcówka mnie całkiem rozwaliła.. Super
kalina kowalska Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 tak, ja na tak tylko ten paznokieć czasu :( pozdr
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu się zgodzę z Kaliną, reszta superancko niezasrana pozdr ES
Roman Bezet Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Nie mam zdania ;| Tzn. nie podoba mi się poczatek (dętawy: zakątki twarzy, poorane szlaki); czy "dreszczu" może tak być - w pojedyńczej? Drugą część czytam z oznakami ironii, co jest ratujące. Pewna młoda osóbka mawia czasami: wiersz pisany na klopie (ale to chyba nie o tym ;) pzdr. b
jacek_sojan Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 "wiersz pisany na klopie..." cytat z cytatu ale na rzeczy...ja wiem, że wyzwolone kobiety już nie chcą czekoladek duchowych, ale co dobre w rozmowie tete a tete, to niekoniecznie sprawdza się w sztuce, a ja po Norwidzie, Sebyle, Liebelcie, Wojtyle mam opory przed jej pauperyzacją; J.S.
Arena Solweig Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Tak, paznokieć … drapie. Może moja podpowiedź:którą wokół oczuzaznaczył czas pazur(k)iem wydaje się nie mieć końca pozdrawiam serdecznie Arena
Rekomendowane odpowiedzi