stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 z niewielkim przebiegiem sprzedam melancholię w ramach promocji z kotem w worku odwiążę się dokładając do wspaniałej deprechy - neurotyzm możliwość wymiany na zawsze dobry humor cena do uzgodnienia na miejscu adres do zapamiętania:w czwartej stronie świata mały domek pod wiekową lipą ociosany własnoręcznie z przypadłości
Eugen De Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja już pozytywnie go zbadałem, pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byłam u tej lipy i mi sie podobało wszystko na ten temat można dużo pozytywnie mówić Pozdrawiam zatem z lasu bogatego w grzyby :))) EK
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 plusuję - za ten miły klimat z pozdrowieniami, Gaspar.
Julia Zakochana Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 dla mnie też bez dużych liter, chyba że to ważne ;) to i tak akceptuję ;) też chętnbie zamieściłabym takie ogłoszenie czasem.. pozdrawiam ;)
bajka-bajka Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ciekawe i jak zwykle w dobram stylu.......pozdrawiam ;)))
stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 kochani, dziś ze szczytu Trygława pozdrawiam Was serdecznie, bardzo serdecznie, Gasparze witam , miło miżeś zajrzał pod wiekową lipę i mam nadzieję, że nie żałujesz, kto raz doświadczył jej mocy , ten wraca, wraca, wraca ładując akumulatory. Kalino, starłam wielgaśne litery, ogród spod lipy tęskni za Tobą! Eugenie pozytywnie ja o tobie też, moze wkrótce w Warszawie, wybieram się około 15 września. mogłabym osobiście za podszepty... Ewuś biorą? no te grzyby? bo ryby ni cholery! le malko zostaw chóć marzenia... he he .. a tak a"propo: nic nie kupisz? ani... ani...? Julio, może było wazne, kiedyś, ale przestało... miło że jesteś, że akceptujesz.... Pozdrawiam wszystkich jagodowo, grzybowo, borówkowo.... ale bezkleszczowo! czyli leśnie.
stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 bajeczko- bajko, miło mi że zaglądnęłaś, pozdrawiam z Glennem Millerem, częstując pierogami z jagodami!
Nata_Kruk Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Stasiu, tytuł taki pospolity, a tu miła niespodzianka. Wiersz dobry, ot co. Pozdrawiam... :)
stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 nato, a ja nato jak na lato, takie miłe słowa od kruka, czy tego od biżuterii? pozdrawiam ciepło Nato!
Nata_Kruk Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 :))... nie mam nic wspólnego z biżutarią, no... może czaaaaasem założę na szyję jakieś korale z jarzębiny..;)
bajka-bajka Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj cholerka chodza za mna takie pierogi juz od lat, takie pychoctwa jakie potrafila robic tylko moja babcia......hhhhhmmmmm.....mniam, mniam.......dziekuje za pozdrowionka i odzdrawiam ;)))
stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 nato, jesteś bardzo romantyczna: korale z jarzębiny, no, no,,, bajeczko ja chętnie ci te pierogi...., ale nie wiem gdzie,ja przynajmniej podałam adres do zpamiętania- he he- a ty?????
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Stasiu, a zamiana wchodzi w rachubę? Buźka za pomysł! :)
stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Alicjo! wchodzi- zamienię na Dobry Humor!
Beenie M Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Stasieńko, jak już dobijesz targu, jak uda Ci się to to upchnąć, daj znać, a z rady skorzystam. Odpalę jakiś gratisik w podzięce ;) póki co pozdrawiam serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedy nikt nie chce kupić a co dopiero mówić o zamianie, ech....chyba pójdę do lasu.... na jagody! na borówki, na grzyby...ściskam cię!
John_Maria_S. Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A co powiesz na raty? Na raty biorę w ciemno !.Pozdr.:))) p.s czy ten neurotyzm...zaawansowany ?
Ela Adamiec Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biorę:) znaczy się kupuję:) bardzo, bardzo:) pozdrawiam:) oj borówki mniam:):) do mięs:)
Nechbet Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 bardzo ładny i ciekawy wierszyk, cóż więcej Stasiu, podoba się i tyle wystarczy, nie będę się czepiała :) pozdrawiam cieplutko :*
Rekomendowane odpowiedzi