playing_angel Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 noc cicho przeciąga pióra na drugą stronę asfaltu ceruje taniec świętego wita – pobudza do snu mucha nic-nic przesiaduje na białkach rzeczywistości – przez drugą jedna tracą poczucie odbioru pijany od krwi zegar rzyga za siebie kursywy w stepie mordu ty w takim bezsłowiu księżyca wyjechałaś do Niebadomu
Atena Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 całkiem, całkiem ta "elegia" . Zawieszam sie na zakończeniu... takie elegijne Pozdrawiam
teraa Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 niabadomy i wity nie są moje. ale ciekawe to, poryte. bede cie czytał
kalina kowalska Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 "ty w takim bezsłowiu księżyca wyjechałaś do Niebadomu" - tu bardzo na plus pozdr
Nechbet Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 bardzo dobry wiersz playing, jedyne co chyba mi sie nie podoba to: białka rzeczywistości patetyczne jakieś to to i banalne troszkę jakby i chyba zbyt sztuczne:) poza tym jest naprawde bardzo dobrze, brawo :* buziaczki Skarbie :*
teraa Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 to własnie białka rzeczywistości są fajne.
stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 taniec świętego wita- to zwyczajna brzydka padaczka tak pięknie nazwana, ale najlepszy jest Niebadom! pozdrawiam ciepło ES
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 znasz moją opinie z e-p,hehe; pamiętam ten wiersz:) bardzo. Pozdrawiam
playing_angel Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 hm.. w ten wiersz włozyłam dużo pracy, a i tak jeszcze czuję ze czegoś mu brakuje. spróbuję zamienić kolejność wersów - może teraz uzyska lepszy efekt. dzięki za komenty , pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi