Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 po nitce do mnie się boisz wolisz być cieniem pod okiem do szyfru brakuje jednej cyferki całe starania więc wyszły bokiem lubię odwracać do kłębka nitka się ciągnie znów dalej ty wciąż zajmujesz to miejsce nie było chęci a zmiany polubi człowiek młody może pomyśleć co by tu jeszcze jestem leniwa - nic nie poradzę przez upalenie - nic mi się nie chce
zak stanisława Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 ostatnia zwrotka jest jak lekki podmuch ożywczego wiatru, zwiewna i rymna- jak lubię, cieżko jest peelce gdy nitka z kłębka się snuje a jej nic się nie chce, nie lubi zmian, które- zd. peelki lubią tylko ludzie młodzi.ale to wszystko przez upał i tym tłumaczy lenistwo, fajnie! pozdrawiam Ewo.
jacek_sojan Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "upalenie" czy "wypalenie"; ? dzie wuszka mnie zaciekawia...bo z czym? :))) J.S
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "upalenie" czy "wypalenie"; ? dzie wuszka mnie zaciekawia...bo z czym? :))) J.S Upalenie, bo upał by mógł już sobie pójść. Upał tak upala a niewypał - wypala; to takie moje przemyślenia. Pozdrawiam i dzieki za wgląd:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leniuch w te upały taki kochany,że mmmm! :)))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu,a Ty gdzie sie skryłaś przed upałem?Dobrze myślisz - lenisko okropne ze mnie,kiedyś też było ciepło a nie było tak leniwie.Buziolki wielkie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę wiem, ale nie pytam - cieszę się,że skrobnęłaś zdanko. Pozdrawiam skocznie.:))) EK
Olesia Apropos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja również nie wspomnę;) najbardziej podobają się dwa pierwsze i ostatnie wersy pozdrawiam/olcysko
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja również nie wspomnę;) najbardziej podobają się dwa pierwsze i ostatnie wersy pozdrawiam/olcysko Olesiu dobrze,że coś...Pozdrówka :))) EK
Olesia Apropos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ewo, ja nie powiedziałam, że TYLKO, tylko, że najbardziej właśnie te;)
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 a tam się nie chce! chce się chce, tylko kawki troszkę trzeba wypić;) to "sie" w pierwszym i ostatnim wersie zamierzone? pozdrawiam serdecznie ewa
Ewa_Kos Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie Ewuś nie zamierzone, ino mi się ogonek często nie kseruje - już idę dorobić. Dzięki,że przyszłaś choć na chwilkę :)) Pozdrawiam ciepło:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi