JACEK KAWECKI Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Rozplotła włosy i uda Gładziła silną ręką Doprowadzając rozum do obłędu Sutki twardniały jak lód Iskrząc wzbudzały krzyk Łamiąc wszelkie granice dźwięku Oddając się całej rozkoszy Ciało pozostawiła do wglądu Mężczyznom z wyobraźnią Każdy dotyk wzbudzał opętanie Szał wchodząc coraz to głębiej Zajmował rozległe krainy Orgazm narastał do woli
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 nie chcę być niegrzeczna, ale ten wiersz jest śmieszny - jeśli takim miał być - to ok - i tak jest kiepski; ale jeśli to miałbyć poważny erotyk, to ja nie mam więcej pytań... te wersy są naprawdę (dla mnie) koszmarne: Sutki twardniały jak lód Łamiąc wszelkie granice dźwięku Szał wchodząc coraz to głębiej Zajmował rozległe krainy Orgazm narastał do woli to tylko moje zdanie, proszę więc czekać na opinie pozostałych; coś dodam bardzo nieśmiało i proszę to dobrze rozważyć: niech pan usunie ten wiersz; bo jeśli dobrze pamiętam stać pana na więcej; pozdrawiam ewa
Olesia Apropos Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ewuś, jak miło, że znów się zgadzamy
JACEK KAWECKI Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Olesiu i Ewo to nie jest erotyk to jest kpina z prostytutek Córa Koryntu to inaczej prostytutka a co do tych wersów to spróbuj je jeszcze raz odczytac pozdrawiam i dziękuje za wgląd
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 ja wiem czym jest Córa Koryntu, ale dzięki za oświecenie; jeśli to miała być kpina, to zbyt mało żartu w tym wierszu, wiersz powinien być kosą, a jest mdły, to jeszcze nie jest to, mało zabawy myślą i słowem; powtarzam, to moje zdanie; proszę czekać na opinie innych; pozdrawiam ewa
JACEK KAWECKI Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 żle sie wyraziłem chodziło mi do woli czyli nieustannie
jacek_sojan Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. POETA kpiący z prostytutek? Autor "Kwiatów zła" zabronił by panu pisać, bo on widział je jako istoty tragiczne; to smutne - kiedy człowiek nie wie, z czego się śmiać; J.S A WIERSZ w samym słownictwie sztuczny i pretensjonalny /a gdzie obligatoryjna obrona słabszych i wydziedziczonych? i ewangeliczne - kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem? J.S
Olesia Apropos Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. halo halo! nie musisz mi tłumaczyć, czym jest córa koryntu ale może ja powinnam wytłumaczyć, cóż to jest succuba? (podpowiem - to samo...)
JACEK KAWECKI Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 dziękuje dzie wuszko i le mal to ja zawiniłem za prędko wyszłem z tym wierszem na świat
Rekomendowane odpowiedzi