le_mal Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 helios odchodzi o świcie nurt biegnie pod prąd wywracasz góry jedną koncepcją
Miłka Maj Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 chciałabym :)) bardzo - cmok ps. ależ mam humor dzisiaj!!!!
Olesia Apropos Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 to przeze mnie ten humor??;> musisz mieć cudne nogi, bo mini - świetne Le Malko!!wywracasz góry jedną koncepcją mrrrraaauuu cmokam
Ewa_Kos Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Cały czas Spejalistko od mini słów i maxi treści powtarzam,że radzisz sobie z tym gatunkiem bardzo dobrze+ Podoba się i pozdrawiam cieplutko:))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tu mamy znaną wróżkę/astrolożkę, co zawraca Kopernika nazad, oraz Wernyhorę nawraca na Stomil. Nurtuje się inaczej, a następnie spoczywa sobie na niedomówieniu. Ech te baby/alpinistki.
Ewa_Kos Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze więcej niż trzeba a gdybyś potrzebował ''tarota'' - nie ma sprawy. Jest w zasięgu. Pozdrawiam. :))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biorę, baby, pierwszą cząstkę, pozostałe w sierpniu.
jacek_sojan Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 "helios odchodzi o świcie" - efektowny abstrakt, wszystko na opak - bo taka koncepcja; czyli...jaka? J.S
Miłka Maj Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to sama? A ja to co?
Rekomendowane odpowiedzi