jacek_sojan Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ewa Socha.; "całej duszy" peela nie odsłania, wiersz by tego nie zniósł...ale prawda, starałem się być szczery wobec siebie, nawet kosztem siebie; a ponieważ wydało mi się to odkry- cie całkiem zabawne, postanowiłem, że pozwolę się i innym pośmiać; Dorma nie ma ochoty nawet się uśmiechnąć, tylko się odyma - jej wola! i prawo; dzięki za wsparcie; :))) J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Jacku; wiersz odsłania połowę, jak spudnica do kolan, to od kolan, widz dopowie sam...
jacek_sojan Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ewa Socha.; aż tak wystawiać na próbę ciekawości czytelnika? to perwersja - tak zatrzymać się na wysokości kolan...:))) to ci dopiero zamysł :))) to prowadzi do obłędu; i obciąża sumienie... :)) J.S
Jaro Sław Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 cieszę się, że poezja jeszcze żywa i ma się dobrze.... (bo mogłaby być "płytką intelektualizacją" a wtakim przypadku, to ja juz wolę filozofię, hi, hi....) Pozdrawiam....
macte poema Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 O duszy, bez duszności - bravo!
jacek_sojan Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 macte poema.; :))); moja dusza straszyć będzie po mojej śmierci, i tylko tych, którzy kwestionują istnienie dusz...oj...duszno im będzie!
macte poema Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Nie chciałbym tak straszyć. Byc może dlatego moja twórczość jest skromniejsza. Szczerze pozdrawiam Ciebie Jacku
Rekomendowane odpowiedzi