zak stanisława Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Co potem Nic tak nie pomaga odkryć w sobie mocy, jak sytuacje krytyczne W popiołach ikaryjskiej lekkomyślności Odnajdę cień orła zgubiony w przelocie A jeśli pominę niewidzącym wzrokiem To bystry umysł nie zwiedzie mnie przecież Bo jeśli narodzić powinna się przyszłość To nie cherlawej kruchości gipsowe nic Lecz spiże i brązy z jabłkiem dobroci Uświęconej łzami niczym przydrożny krzyż Spożytkować pomyślnie czas wyznaczony na wędrówkę po ziemi nieurodzajnej zaszywając płochliwe kalosze szczęścia przerobić pustynię na raj obiecany 26.06.06.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No nie wiem, czy ładniej, czy poważniej? Chyba oba. Pozdrawiam, Stefan.
le_mal Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 kalosze szczęścia - dobre są przerobić pustynię na raj obiecany-twardy orzech. Jeszcze wrócę Staszko.Pa!
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 "Bo jeśli narodzić powinna się przyszłość To nie cherlawej kruchości gipsowe nic Lecz spiże i brązy z jabłkiem dobroci Uświęconej łzami niczym przydrożny krzyż" piękne:)))) zabieram:) pozdrawiam serdecznie ewa
zak stanisława Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 a już myśłam że powiecie, ze patetyczne, nastawiałam się na obronę z adwokatem- he he pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Hola, hola. Wstęp bym zmienił na: "nic tak nie pomaga, jak kopniak w dupę" (pszepraszam za wyrażenie).
Confiteor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 noi co potem? potem się zalejem. fajno jest. pozdr.
JACEK KAWECKI Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ach adwokat nie będzie potrzebny "Bo jeśli narodzić powinna się przyszłość To nie cherlawej kruchości gipsowe nic Lecz spiże i brązy z jabłkiem dobroci Uświęconej łzami niczym przydrożny krzyż" mnie tyż ta strofa sie podobo trzymej sie dziołcha
Ewa_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 A ja się Ciebie zapytam czy masz to samo co ja na myśli? Pewne rzeczy nie podlegają zmianie - bo nie chcą i już. Bardzo się + podoba i pozdrawiam serdecznie:)))) EK
le_mal Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Staszko,kiedyś myślałam,że w sytuacjach krytycznych upada się.jednak nie. Jest moc i to wielka.Pozwala przetrwać. Pozdrawiam z serca.
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra, kopniak jest i co potem? pozdrawiam cipło
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a sledzik? bedzie? i co potem? serdecznosci
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to czym się zalejem? jak adwokata nie chceta? może piwkiem? czymam sie chłopie! he he dzięki
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu lemalko sie zgadzamy!buziczki pa!
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś, jakoś ciagle mamy to samo na myśli, czyżby z racji wspólnego wychowania patriotycznego? he he pa dzięki pa buziole,
Jaro Sław Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Spożytkować pomyślnie czas wyznaczony Coś mi nie gra, albo bezokoliczni, albo rdzeń "śpoży"... Może jakoś bardziej metaforycznie, tak brzmi nieco zbyt wprost-dydaktycznie... Zrozumiałem i sie podpisuję, tez mi to na sercu leży. Pozdrawaim
Rekomendowane odpowiedzi