Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 samotność to śmierć na raty przyszła w czarnej sukience o dwa numery za dużej po co pytasz dlaczego tak kiepsko mi idzie szorstka bywałam nie tylko w swetrze chłodna, oziębła - jak wolisz zdrada nie wkradła się wpadła znienacka między ręce nasze, oczy i nogirozpustę powodują pustka i usta a brzuch nie służy do drylowania
jacek_sojan Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 z a b ó j s t o /?? - chyba literówka zabójcza pointa - świetny wiersz, powaga rzeczy dobitnie zaakcentowana; gratuluję! J.S
Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 no tak, już poprawiam dziękuję Jacku za miłe słowa:))) pozdrawiam serdecznie, ale nie gorąco, bo i tak już roztopić się można;)
kyo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 zabójstwo - śmierć na raty przyszła w czarnej sukience samotność o dwa numery za duża nie pytaj dlaczego tak kiepsko mi idzie bywałam szorstka w swetrze i nie tylko, oziębła - jak wolisz zdrada nie wkradła się wpadła znienacka między ręce nasze, oczy i nogi rozpustę powodują pustka i usta a brzuch nie służy do drylowania tak to widze, ale dla mnie to z pominieciem kilku ciekawych strof, slaby wiersz, duzo doslownosci, 9 i 10 wers kiepski, to zestawienie "pustka i usta" ust usta ust'ka ;) to trzeba inaczej, i po co ta zdrada? inaczej! a puentak bardzo fajna:) no i wers 1, troszke inaczej zapisalem, ale to i tak nie ratuje mym zdaniem wiersza. walcz:) Pozdrowki :) Dzaś
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 a mnie się moje podoba:) już ja tam wiem po co ta sukienka, zdrada i rozpusta nie mówiąc o puencie zdowia:)
kyo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 to sobie wiedz! ale moim zdaniem to ujmuje wierszykowi, jednak. ;)
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 kurcze, pewnie masz rację ale to świeże, jeszcze sie nie zdystansowałam za jakiś tydzień może zajrzę
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Olesiu, dlaczego zabójstwo jest śmiercią na raty?
zak stanisława Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiedziałabym że raczej samotność. pozdr. ES
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 peelka rozumie to w ten sposób: jeśli kogoś zabiła, to teraz sama umiera, tyle że powoli, ze smutku może?? ---> jedna śmierć pociąga za sobą kolejną, panie Rewiński tzn tak mi się wydaje ale ja się nie znam
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiedziałabym że raczej samotność. pozdr. ES no też ale mi chodziło o zabójstwo właśnie
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No to napisz Olesiu wprost: "samotność to smierć na raty",a w 2 wersie wywal "samotność". Może coś pózniej jeszcze.
zak stanisława Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ci(er)pka- ale ty to masz- dwuznacznosci nawet w tytule- he he pozdr.
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 osz ty;P "pacz" nawet o tym nie pomyślałam... ale Ty "wypaczysz" co "czeba";P
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki:) się robi:)
zak stanisława Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podświadomośc poety robi swoje, ona myśli za ciebie! oszesz-ku!
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podświadomośc poety robi swoje, ona myśli za ciebie! oszesz-ku! myśli za mnie? to dobrze, że ona chociaż;P
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 zakończenie the best! świetny wiersz!!! cholera... no dobry jest on... hmmm:) pozdrawiam ewa
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 fajnie Ewuś że się podobało:) cmok
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja bym zakończył: "nie dryluj kolczyka" no może jeszcze na końcu "w pępku".
Rekomendowane odpowiedzi