Marcjanna Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Za nasze złe lub dobre czyny. Obetną (kiedyś) nam lub nie, Górne i dolne kończyny… Z przyczyną - lub bez przyczyny.
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ....z przyczyną- dla bezprzyczyny pozdrawiam ciepło ES
Marcjanna Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Dziekuję bardzo za komentarze. Wrzuciłam na forum coś tak dla próby :)
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Można by było jakoś tę myśl rozwinąć... PzDr:)
pathe Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ta. to pozdrowie chociaż. pozdr:)
Anna Maria K. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jeśli dopiero zaczynasz tworzyć, to warto zastanowić się nad odpowiednim doborem tematu. Ja rozumiem, że kazdy ma jakieś swoje przemyślenia na "poważne" problemy egzystencjalne, ale do pewnych spraw trzeba dojrzeć, nie tylko psychicznie, ale i poetycko. A wierszyk zaleciał mi trochę ks. Baką ;) pzdr.
Marcjanna Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 muszę powiedzieć, że to nie jest moje jakieś bardzo poważne przemyślenie, niewiedziałam co mam wrzucić na forum to wziełam coś takiego z przed 5 minut. Z daję dobie sprawę z tego że z racji młodeku wieku niektórych tematów nie powinnam podejmować. Ale to mi wyszło jakoś spontanicznie. Nawiązanie do ks. Baki, zupełnie przypadkowe. Dziekuję za komentarze :)
a._mrozinski Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Wygląda własnie na napisane w pięć minut. Traktowane jako 'żart' może być przełknięte. Ale może lepiej poczekać i na forum wrzucić coś naprawdę dobrego? a.
Rekomendowane odpowiedzi