ula Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 odkryłam, że jestem uzależniona. od Tej Strony. będę musiała ucałować pana K. (ble!), który polecił mi szukać namiarów na Pewną Poetkę, dzięki czemu odkryłam To Miejsce.
le_mal Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ula, jeszcze wszystko przed Tobą.
Dorma Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 hehe.. Też tak kiedyś miałam , nie mogłam sie powstrzymac, żeby conajmniej 3 razy dziennie nie wejść na tę stronę. Kidy dostałam pierwszy raz bana wraz z Indian Summer to sie wręcz rozpłakałam, że nie będę mogła wchodzić na stronę. ale to były święta więc angelo miał chyba rodzinny nastruj. No i wróciłam. To stare czasy. Teraz jest inaczej, choc to nie znaczy, że gorzej. poprostu juz mnie tak bardzo nie ciągnie. Pomijając, że teraz nie mam tyle czasu..
Agnes Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałam tak samo! "org" non stop był pod ręką :) hehe, ale to było uzależnienie- pora się oderwać:) teraz chyba podchodzę do tego wszystkiego spokojniej no i zdrowiej z większym dystansem którego życzę wszystkiem :) Dormo....to były czasy co? a te bany, ehh, miały swój urok :) (też kiedyś zarobiłam). pozdr. a ps. to miło że org nadal "uzależnia":))
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Niech się wszystkim dobrze wiedzie, napijmy się jeszcze! Za zdrowie polskich poetów! :)
Dorma Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałam tak samo! "org" non stop był pod ręką :) hehe, ale to było uzależnienie- pora się oderwać:) teraz chyba podchodzę do tego wszystkiego spokojniej no i zdrowiej z większym dystansem którego życzę wszystkiem :) Dormo....to były czasy co? a te bany, ehh, miały swój urok :) (też kiedyś zarobiłam). pozdr. a ps. to miło że org nadal "uzależnia":)) Pewnie, że fajnie.. Szkoda mi tylko tych wszystkich ludzi, których polubiłam, a których już nie ma na orgu :(
Bartosz_Cybula Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja nigdy nie dostałem bana ;o Teraz też poezję.org odwiedzam rzadziej niż kiedyś. Agnes :/ a ja tak obiecuję tego maila i obiecuję i nie mogę się zebrać żeby napisać :/ - taki ze mnie leń śmierdzący. Pozdrawiam
Agnes Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się w ogóle nie przyznawaj (i to na forum do tego!) wstyd :D agnes ps. to miała być mobilizacja przez "pocha".
Rekomendowane odpowiedzi