jacek_sojan Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 na drzewie pod którym stałaś serce przebite szczałom na drodze po której biegłaś serce przebite szczałom w kościele tam gdzie klękałaś serce przebite szczałom szczał mi nie braknie pewnie scyzoryk naostrzyć można wybieraj - co chcesz - serce czy szczałę dla obojga
le_mal Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Po pierwszym przeczytaniu wydaje się figlarny wiersz. Ale widzę tu zaborcze uczucia.Peel nie daje czasu do namysłu, albo -albo.Ciekawy sposób wyrażania uczuć. Pozdrawiam serdecznie:)
Ewa_Kos Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 ''szczała dla obojga''- celny strzał. Takie figlarne i lekkie..,Pomysł ze ''szczałom'' - super. + i pozdrowienia. EK
Eugen De Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Te szczały to chyba także we mnie? Pozdrawiam.
le_mal Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle szczał,że ja chyba też jedną dostałam:)))))))
EWA_SOCHA Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 a kto szczał? :))) dowcipniś z pana;) fajny wierszyk:) pozdrawiam eva
jacek_sojan Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zgodzę się ze wszystkimi; postawa peela jest i figlarna, i lekka, i dowcipna, i nielekka; ufajcie swojej intuicji; a zapis "strzały" ratuje twarz peela - znam go tak dokładnie jak on mnie, więc wiem, co mówię; dziękuję wszystkim za odwiedziny; i pod gradem "szczał" uśmiecham sie do Was; :))) J.S
jacek_sojan Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 uważaj dzie wuszko, ten narwaniec gotów podpalić las, tak płonie; więc jeśli ofiara z drzewa ma go uratować /i Ją/ to chyba dasz swoje przyzwolenie - Ekolożko /czy to taka facetka, co ekologicznie opala się w loży?/; :))) czy może taka, co z ekosystemu robi sobie lożę do opalania? :)))) ps.- jak rozumieć "szczały koronowane"? J.S
jacek_sojan Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 dzie wuszko.; jestem niesyt wyjaśnień, więc pytam nadal: dlaczego "królewskie"? :) - to znaczy? co? J.S
jacek_sojan Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 die wuszko.; znaczy się "szczały" słoneczne? to zgadzało by się, są zabójcze, bo jak zaczynają się sypać - to wszyscy się rozbierają... już myślałem, że ukoronowałaś Amorka, a ten, jak wiesz, bez majtek, więc i bez korony; :)) J.S
Rekomendowane odpowiedzi