fr ashka Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 zbyt emocjonalnie podchodzę do życia przemalowuję każdy fragment na gryzące się kolory wzbudzam agresję u pozytywów dołując bardziej od Bajkału powoduję kolejne depresje w lesie jestem inna zielenieję każdym zrzuconymi liściem
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ee tam.nie bardzo mi się to podoba,ale może zmienię zdanie.Jeden warunek:popraw!!!(świeżością) :)
fr ashka Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 co zmienić? szczegóły proszę, po to tu jest ten wiersz
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 fr ashko,chodziło mi nie o wywalenie tego wyrazu ale o poprawienie "rz" na "ż". Ale w sumie jak wywaliłaś to nawet lepiej.a co jeszcze to za chwilę,muszę to przetrawić:)pzdr
fr ashka Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 tak, ten wers mnie drażnił, więc poszedł won :) a orty w stresie zawsze robię ;)
Vera_Ikon Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Mi przeszkadza "przemalowuję". Nie znaczenie, ale samo brzmienie wyrazu. Czytając na głoś jakoś uwiera. W drugiej zwrotce: wzbudzam agresję u pozytywów dołując bardziej od Bajkału powodując kolejne depresje => to całe fajne pogłębiam dziurę w ozonie i zalewam otoczenie płynnym lodem => a to już jakby na siłę Ale ogólnie fajny pomysł :) pozdr Weronika
fr ashka Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 masz troche racji, pomyslę nad tym wersem z płynnym lodem :) dzięki! może tak? : wzbudzam agresję u pozytywów dołując bardziej od Bajkału powodując kolejne depresje pogłębiam dziurę w ozonie i rozlewam lód
Jaro Sław Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 To zależy co chcesz powiedzieć.....
fr ashka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to samo, ale w nieco innych słowach ;) a da się tak :)
jacek_sojan Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 em - dokładnie mam tak samo jak w 3 strofie, więc stwierdzam, że chyba powinniśmy razem w tym lesie się zielenić /zielono mi!/; kiedy wychodzisz na spacer? i do którego lasu? :))) J.S
fr ashka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 20 maja po kociewskich lasach, pasi? :))
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 dołując, powodując - za blisko i drażni najlepsze -zielenieję każdym zrzuconym liściem pozdrawiam ciepło
jacek_sojan Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 fr ashka .; dla mnie każdy dzień dobry, tylko te "kociewskie" odległe ciut od Krakowa...więc może bilokacja...albo własny samolot; a ten las jaki jest - płaski jak pawimenty łańcuckie, czy trochę sobie w pionie majaczy? :))) J.S
Rekomendowane odpowiedzi