Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 coraz bardziej chcę mieć swój piękny motocykiel potwornie czarny lśniący w słońcu motór z napisem dziewiczo białym eSHaeL zabytek [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 04-08-2004 02:12.[/sub]
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Buehe he hi hi piknie, Mirku :>
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czy mogę prosić Szanowną Komisję o przeniesienie tego dzieła do działu W? Wstyd, żeby się marnował w P :)))
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przyłączyłabym się gorąco do prośby Autora, ale lekam się iż mnie o kwakanie posądzą... Jednak szanowna komisja niechże sobie weźmie do serca choćby moje dobre intencje poparcia... :)) Mirku, poprawiłeś mi humorek, fenks :)))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja chcę kwakania! Proszę Madziu, tak po starej znajomości, zaproponuj do wyróżnienia na forum, bo ja się wstydzę :)))
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No.... Ok, Mirku, tylko... co dostanę w zamian? :)
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...ach, te kobiety... - "cos za coś", a dla sprawy?, dla rozwoju poezji w Polsce?, dla mas?, dla nas poprostu...? Adam
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adaś, pytanie tylko (uwaga!) - kto to jest my? Bo jak my to oni? A oni to tamci? Tu trzeba myśleć, ostrożnie słowem pieścić, bo wiesz - nigdy nie wiadomo kto komu za co i po co i co z tego potem będzie. I dla kogo. :) Pas. Pozdrawiam kolegów kwaczy. m.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biorąc pod uwagę skomplikowaną sytuację geopolityczną, to niewiele mogę zaproponować. Nawet bajki na dobranoc nie opowiem :) Ewentualnie mogę... kwa kwa kwa :)))
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to jest świetne i powinien byc w "Z"! humor az mi sie (hehehe) poprawił pozdrawiam anka
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to jest świetne i powinien byc w "Z"! humor az mi sie (hehehe) poprawił pozdrawiam anka
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Mirosławie - nie wiem - ale kpi Pan sobie z poezji - pewnie już Pan napisał wszystko co mógł i teraz wystepują jakieś niejasne dopiski - nie wiem ile ma Pan lat ile przeżył - ale nie bardzo rozumiem po co ludziom wcinać takie "motocykiel'e" - napisz Pan coś dobrego ! - to tylko prośba - bez groźby pozdr. W_A_R
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obudź się człowieku! O niczym innym tutaj nie czytam, tylko o ciemnościach, krwi, samobójstwach, Żydach, problemach i innych "poważnych" sprawach. Ułóż Pan takie coś w ciągu kilkunastu sekund, a zobaczysz, że to nie kpiny z poezji. Szczerze? O wiele więcej czasu poświęciłem na to, niż na wiersze, które niektórzy okrzyknęli cudownymi, rewelacyjnymi i cholera wie jakimi jeszcze. Ile mam lat? Prawie trzydzieści pięć. I nadal się bawię, mam poczucie humoru i w życiu nie będę "poważnym poetą". Czego sobie i wam życzę. Pozdr. P.S. Ta wypowiedź, o dziwo, była całkiem poważna.
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Mirku:)- załózmy klub- "niezmurszałych po 30-stce" - ja tez nie mam zamiaru przestać się śmiac tylko dlatego że mam powyżej 30 lat - ech jak to mówi moja była polonistka- "jest we mnie żywioł i oby nie wywiał" serdecznie pozdrawiam ;-)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to zakładamy następne kwa kwa :))) A niech zgorzkniali dwudziestolatkowie zazdroszczą... Pozdr.
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 SH-elki , żywioły - ciekawe klimaty tu u Pana... Pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A bo mój sąsiad ma dwie. I mówię wam, jak wsiądzie, jak kopnie, jak założy jajo na głowę... Czysta poezja !!! :)))
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie chcę pisać o krwi i ciemności nie chcę drążyć martyrologii jesień guzik mnie w sumie obchodzi tak jak zima, lato i miłość samobójstwem się nie odnajduję erotyki przebrzmiały w chrapaniu więc opiszę mój piękny motocykl a niech mają i niech oceniają ;):);)
Rekomendowane odpowiedzi