Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 kupiłam nowe autko co zwie się mimochodem, jest niezawodne, tanie niespotykany model. dyspozycyjne wielce w tak zwanym międzyczasie migiem odległość zmierzam, gdzie dobrej woli zasięg. 07.04.2006. 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 I podatku nie płacę Akcyza nie obejmuje Napraw żadnych nie mam Dziur w drodze nie czuję Przy nadmiernych prędkościach Autko skrzydła dostaje Przez te moje marzenia Krańce świata poznaję Komfort jazdy najwyższy Z pasażerem jedynym On mi zawsze podpowie Co i kiedy mam czynić 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jacku, Ty nie powineś nic innego robić, jak tylko pisać wiersze, pozdrawiam wiosennie :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Pan policjant też wesoły gdy z patrolu wraca, jakoś tak mu mimochodem władza się opłaca. Wybaczcie, że troszkę popsułem nastrój:) Twój wierszyk Alicjo jest po prostu super, super i po trzykroć super! Pzdr.
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Bartoszu, nie popsułeś niczego! Nadal jest wesoło :) Dzięki .
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wyszedł taki limeryk, hm... ale to i dobrze, chociaz osobiście wolę tą nutę wygrywaną na lirze. Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dzięki Michaś. Może następnym razem będzie na lirze, cieplutko pozdrawiam :)
Piast Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Najważniejsze, żeby było wesoło i Ala tę strunę potrąciła, a Jacek, jak zwykle, wierszem komentuje. Bartek - Tylko czy ten policjant, to on z tego patrolu, to wraca pieszo, samochodem, czy mimochodem, bo nie mogę jakoś załapać. Bo jakby on wracał pieszo, to on może być "wesoły", ale jakby samochodem, to on już za "wesoły" być nie powinien. Chyba, że mimochodem wraca - ale to już temat na następny raz... Plus i pozdro miłe bardzo Piast
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano policjant jest z drogówki i złapał rozpędzoną Alicję i jeszcze większego rajdowca J. Suchowicza jak przekraczali w tych swoich mimochodach prędkość, ale jakoś tak mu - też mimochodem, ale już nieco innym - wyszło, że dostał łapówkę. Kurde, że tobie wszystko trzeba tłumaczyć... :))) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za dobry humor!
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dzięki Piast. Zaraz się powieść napisze :)
Tali Maciej Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 i w tym pięknym autku jak najwięcej śmigaj tylko przed policją jak się tylko - migaj jak już ciągniemy rymy to czemu by nie dalej płynęło pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Dzięki Macieju :)
Beenie M Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 śmigaj autkiem do woli o podatek się nie martw spiesz się jednak powoli i uważaj na drzewa pozdrawiam serdecznie
Piast Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 bo drzewa raczej nie z gumy i rowy zwykle nie płytkie a ty masz autko nowe do tego ogromnie szybkie hehehe Pozdro Piast
zak stanisława Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 autko szybkie jak cholera dwójką przy rowie pięty zdziera zahaczy Jacka,potrąci Piasta to autko-mimochodem- zwie się niewiasta Alu pozdrawiam ciepło
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 I tak go nie sprzedam, nawet nie ma mowy. choćbyście donieśli tysiąc wierszy nowych. :) Witam Stasieńko! 1
Łucja Kucińska Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Twoje wiersze czytam z przyjemnością i zawsze się uśmiecham . Pozdr.
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Dziękuję Łucjo, bardzo sie cieszę :)
Alicja Najdowska Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano policjant jest z drogówki i złapał rozpędzoną Alicję i jeszcze większego rajdowca J. Suchowicza jak przekraczali w tych swoich mimochodach prędkość, ale jakoś tak mu - też mimochodem, ale już nieco innym - wyszło, że dostał łapówkę. Kurde, że tobie wszystko trzeba tłumaczyć... :))) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za dobry humor! hahaha... ale się uśmiałam :D:D jesteście super!!!! Alicjo!! Gratuluje wiersza!!! Pozdrówka :*
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dziękuję Alutko, imienniczko :)
Rekomendowane odpowiedzi