Yasioo Zimiński Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Panie moderatorze, spójrz pan na wiersze zamieszczane na poezji.org i przyznaj się Pan, że limit 24h to nie był najlepszy pomysł.
Sceptic Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 chyba się właśnie przyznał, bo ten tego, cosik sie zmieniło z limitem :D
Yasioo Zimiński Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 lubię naszego usłuchanego moderatora!
BlackSoul Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Hmmmm , a więc jaki werdykt ???
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 jaki jest teraz limit? bo dłuuuugo mnie nie było
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ojoe toż to straszne to już przesada;( najlepszy limit to taki jak był na samym początku jak przyfrunęłam- 48 godz
Marian Koń Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 limit wg moich wyliczeń tydzień to chyba tylko po to by powiedezieć że jesteśmy bandą durni której ciężko dogodzić bo nam prostakom termin krótki źle długi źle to o co nam chodzi ???? a chodzi nam o to by nas CZYTAĆ-SŁUCHAĆ przecież były w sumie trzy opcje 48-72-96 i żadnej innej w ten sposób nie zostatnie zagracone tylko uschnie ! cholera tak się ciężko przyznać do błędu panie moderatorze ? jeżeli to jest podwórko tylko i wyłącznie pana to proszę wyprosić nas po męsku ! a nie takie psie sztuczki toż to nie przystoi !!! miej jaja chłopie !!!
BlackSoul Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ej no bez przesady ...... 6-7 dni =/ ciekawe kto jest taki "genialny" ?? zagłosujmy !!! wkońcu to forum jest dla nas .... Jestem za 48 godzinami ! A wy ?
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ja również 48 ewentualne 72 nie byłoby straszną tragedią jednak to co jest teraz... odpada
Sceptic Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A ja wam powiem, że kurde dobrze jest z tym limitem. Normalny człowiek, dojrzale piszący, nie pisze w tempie większym niż jeden wiersz tygodniowo (uśredniając oczywiście, bo przecież może trzy na dzień napisać, ale generalnie nie pisze raczej więcej niz 52 rocznie). A grafomani gryzmolący osiem mrocznych wierszy dziennie może sobie stąd pójdą. Inna sprawa, jak ktoś wchodzi na forum i chce zaprezentować materiał, który już ma - wtedy taki limit może go wkurzać :) http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=38204 - przynajmniej takie kwiatki nie bedą się zdarzać codziennie, a raz w tygodniu.
BlackSoul Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Panie Sceptik niestety się z Panem nie zgadzam .... jeśli zostanie limit :jeden wiersz na tydzień , to przypuszczam że zrobi się tu baaardzo pusto.
Marian Koń Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Sceptic racje ma, bo się wykruszy patafiaństwo, ale mi chodzi o liczenie się z ogółem, o tworzenie czegoś razem, a nie tylko po swojemu i wedle swej dumy, to mało poważne jest ....
Sceptic Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 BlackSoul: w obecnej kondycji tego forum nic lepszego nie może mu się przytrawić niż wykruszenie się większości osób. Marian Koń: racja, administrator brzydko postąpił tak ni z gruchy ni z pietruchy zmieniając nam limit.
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 najlepiej to sklejajmy samoloty - mamy teraz duuuuuuuuużo czasu :)
Espena_Sway Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też uważam, że dobrze. przynajmniej teraz nie trzeba będzie wertować stron w nieskończoność :) pozatym, ja akurat ostatnio piszę jeden wiersz na tydzień, więc tym bardziej jest mi to na rękę.
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 w zasadzie to ja chyba też zaczynam być za obecnym stanem... może się ten bajzel posprząta? poza tym ja ostatnio piszę średnio jeden, powiedzmy, wiersz na jakieś 3 tygodnie, więc więcej mi do szczęścia nie potrzeba;) wiecie... matura;)
Marian Koń Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja chociaż piękną żonkę mam, ale ile to można ciało cieszyć ;-) czasem chce się połechtać ego komplementem od kogoś co do tworu własnego, a raz na tydzień lipa ....
Espena_Sway Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja chociaż piękną żonkę mam, ale ile to można ciało cieszyć ;-) czasem chce się połechtać ego komplementem od kogoś co do tworu własnego, a raz na tydzień lipa .... eh Marianie nie narzekaj. ja nawet dostępu do takiego ciałka nie mam :/ a raz na tydzień jest sjuper :), być może gniociska się nie będą tak mnożyć
BlackSoul Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 tak ale teraz wy robicie się samolubni bo tak naprawdę jeśli ludzie się wykruszą to zostaniecie tylko wy .... i jakie to będzie z tego forum ...Ludzie przychodzą tu po radę,bodziec który obudzi w nich poetów.
Marian Koń Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale nie lubię zagrywek ala łukaszenko dyktatura to nie to, bo niby mamy to o co walczyliśmy a jednocześnie jest chorobliwe postawienie na swoim, a swą drogą może taki na przykład Kapuściński wróci dzięki temu jeżeli tak to niech będzie ....
Rekomendowane odpowiedzi