marcin_wojdan Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wieczór był chłodny, czekałem, Stałem chwilę, wzrokiem omijałem samochody migające, lampy jaśniejące, tramwaje przejeżdżały, szyny trzeszczące, Wśród tłumu stałem , chwile mijały, ludzie przechodzili, różni, kolorowi, szarzy, znów zawiał wiatr, znów o Tobie marzyć, muszę, w końcu jesteś, tramwaj stoi w korku, zatrzymał się spokojnie, jesteś przy mnie już w porządku, Tęskniłem.... Podziękowania dla Kolarzówki, dzięki niej ten wiersz wygląda gitowo.... Wielkie thanks Madziu.....:)))))))))
Kamila_Ilska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest rzeczywiście fajny... tylko nie pasuje mi zakończenie... a właściwie jeden wers "jesteś przy mnie już w porządku". Mógłbyś to zmienić, na coś ciekawszego, bardziej z niedopowiedzeniem... nie tak dosłownie... Pozdrawiam PAPA:)
Pati_Yang Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mnie nic tutaj nie urzeka,ot takie sobie zamyślenia w centrum miasta,żadnych oryginalności,ani warsztatu...
marcin_wojdan Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję, za wszystkie opinie....pozdrawiam
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a mnie się wiersz bardzo podoba, fakt, to "już w porządku" jakoś lekko odstaje od reszty i osobiście bym zmieniła wersyfikację, ale treść super :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie trafił do mnie rażą mnie rymy... brakuje nastroju... pozdrawiam Piotr mogri.
Rekomendowane odpowiedzi