Miłka Maj Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 tak łatwo upić się tobą - wytrawnie. smakować usta zbyt winne nie tylko w kolorze bardziej szkodzisz zdrowiu
Roman Bezet Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Inna pointa ;) Coś z nim - raczej. Może w formie pytania (w końcu: faceci szkodzą bardziej niż alkohol! ;) A jak mam to interpretować? Wprost czy poprzecznie? ;D dyg b
le_mal Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jest smaczek i pointa.ok. Co za dużo to niezdrowo,chyba o to.
Miłka Maj Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ba, poprzecznie i podłużnie, dla Ciebie nawet wprost /ot, przewrotna baba/ zaraz coś wymodzę :)
jacek_sojan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 to nie jest wytrawne, to jest kwaśne, i bez jednego procenta! Dolać spirytusu! znaczy się po łacinie - ducha! :))) J.S.
Miłka Maj Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Jacku, dlaczego 'kwaśne'? Nie mogę dolewać-bom na odwyku:)
Eugen De Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 łatwiej upić się tobą - wytrawnie. smakować na czysto usta zbyt winne w kolorze bardziej szkodzisz zdrowiu dylemat czysta wytrawna czy winko? lepsza czysta?! Pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 łatwiej upić się tobą - wytrawnie. smakować na czysto usta zbyt winne w kolorze bardziej - nie na zdrowie czystej nie pijam, ale może z toastem będzie lepiej, hmm? I czy przy takim zapisie "tobie" nie za bardzo się rozpływa? Bo akcent chciałabym właśnie na NIEGO /wszystko przez tych chłopów, wrrr/
Eugen De Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 łatwiej upić się tobą - wytrawnie. smakować na czysto twe usta zbyt winne w kolorze bardziej na zdrowie nie szkodzisz Teraz wszystko o NIM!!!
Miłka Maj Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 eee, ale jaki sens ma wtedy odwyk? No to mi Pan teraz całkowicie namieszał, popadnę w akoholizm...
Rekomendowane odpowiedzi