Dariusz Sokołowski Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Jestem za tygodniem. I tak większość odmierza słowa w dni wolne od pracy. Może komentowanie by weszło w modę. A publikacja byłaby bardziej odświętna.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Tydzien to przesada. nie wszyscy chodzą do pracy, ja w weekendy w ogóle prawie nie piszę, za to w tygodniu sporo.
Coolt Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Myślę że limit 72h (conajmniej taki) bardzo by się przydał i uzdrowił nieco różne patologie. Prosiłbym moderatora/admina o argumentacje swojej decyzji. Pozdrawiam ciepło Coolt
M._Krzywak Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Rozsądni ludzie nie będą na siłe klecic wiersza, by go wkleic w terminie. A rozsądni ludzie na ogół pisują rozsądne wiersze. Zatem czeka nas przypływ grafomani...
Yasioo Zimiński Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 równiez uważam, że 72h to jest dobry pomysł.
Espena_Sway Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 72 też może być, to podniosło by poziom na forum
kall Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jeśli można się wtrącić - również opowiadam się za 72 godzinnym limitem. a może nawet 96? więcej by się czytało - zdecydowanie lepszych wierszy :)
Tali Maciej Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 i w końcu byłby czas na dokładne analizowanie wierszy innych to by było lekarstwo na grafomanie, bo jak by się już jakiś dyletant pojawił i przykładowo otrzymałby 20negatywnych komentów to by może przed następną publikacją pomyślał dwa razy limit 72 jak znalazł
Yasioo Zimiński Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 zróbcie coś z tym limitem, bo się nie chce nawet publikować;/ (zjeżdża mi w dół z zastraszająca prędkością :D)
stanislawa zak Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jasioo ma rację! nie zdążymy nawet zapamiętać treści, a niektóre bardzo są ciekawe i szkoda że tak szybko opuszczają stronę pozdrawiam Moderację!
Bartosz_Cybula Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 także jestem za limitem 72 - 96h
Leszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Również jestem za limitem 72-godzinnym. Uważam, ze tego typu decyzjie admin nie powinien podejmować samodzielnie, lecz konsultować je ze straszyzną Org-ową. Niekonsekwentne było tez stwierdzenie, ze limit się zmniejszył gdy przez tą niezrozumiałą decyzję faktycznie się zwiększył. Pozdrawiam Leszek
Ona_Kot Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 limit 24h to kompletna bzdura limit 72h to dobry pomysł pozdrawiam
Ewa Rajska Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 nie będę oryginalna- 24 godziny to o wiele za mało, jestem za wprowadzeniem dużego limitu-4-5 dób byłoby ok. no bo nóstwo jest autorów, którzy jeszcze dobrze nie skończą pisać wersza a już wrzucają go na forum. większy limit pozdoliłby się takim osobom zastanowić nad własnym tekstem.
Jacek Mucha Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Co to za limit?! 24 h?! Słownie: dwadzieścia cztery godziny?! Równie dobrze można ustalić 12 godzin, większość ludzi część doby przesypia. :) A co tam! Sześć godzin! Część ludzi pracuje, więc nie będzie publikować 'dużo'. Tylko gdzie ten czas na czytanie?
Coolt Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zupełnie nie rozumiem postawy administracji. 12 niezależnych osób poprosiło o ustanowienie 72 godzinnego limitu na wiersz i nikt z szefostwa ani pół słówkiem się do tego nie odniosł. Nie rościmy sobie prawa do nieomylności, może jesteśmy w błędzie i limit 24/h jest lepszy. Jeśli tak jest, to czekamy na rzeczowe argumenty na tę teze. My takie argumenty przedstawiliśmy (popierające naszą koncepcje). Z poważaniem i oczekując poważnego potraktowania Coolt
Rekomendowane odpowiedzi