Waldemar Talar Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja rozumię że na forum wskazane jest dyskutowanie nie koniecznie o poezji,ale ostatnie dyskusje to paranoja. Dlatego prosze czy ktoś mi wytłumaczy o co w tym wszystkim chodzi.
Klaudiusz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 o to, że kazdy ma swoja koncepcję tego co "bezsensowne" głupie albo złe i albo dojdziemy drogą wymiany argumentów (albo razów :) )do jakiegoś konsensu (chociażby lokalnego org'owego) albo tak się bedziemy przerzucać, co jest bardziej bez sensu :) ps. wątek bez sensu :))
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 jakby każdy powiedział sobie ze wiecej nie bierze udzialu w glupiej dyskusji to byloby ok :) no to ja zaczne - nie biore juz wiecej :)
Waldemar Talar Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Masz racje szkoda strzepic darmo języka.
Chuck Norris Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 jak czytam ostatnie tematy owych dyskusji - ostatnie 20 tematów jest faktycznie bez sensu. ale co z tego. zróbmy sobie dalej. i poza tym - to mój temat "musi" być na wierzchu.
Jacek Mucha Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Proponuję wprowadzenie organów nadrzędno-administracyjnych Rady Polityki Komentarnej , Komitetu Komentarzowego oraz Pionu Kulturowego.Wszystkie propozycje wątków na forum, trafiałby w pierwszej kolejności do Rady, która opiniowałaby wątki i przedstawiała je Komitetowi, a ten decydowałby o wprowadzeniu wątku na forum. Natomiast Pion dbałby o kulturę wypowiedzi. Osoby, które plotłyby dyrdymały, dostałyby ostrzeżenie, a w razie dalszego plecienia dyrdymałów, otrzymałyby czasowo lub dłużej bana (nie mylić z bananem) . Liczebności komisji oraz nick'i członków zasiadających w odpowiednich urzędach, proponuję wybrać przeprowadzając głosowanie tajne - drogą elektroniczną :>
vacker_flickan Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 niestety, nie ma wyboru tematów — są jeszcze bzdety o miłości i dyskusje quasimetapoetyckie
Rekomendowane odpowiedzi