Sanestis_Hombre Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 na początku była euforia spontanicznego tworzenia później nadeszła pogarda – romans pętli ze sznurkiem w mroku barokowego korytarza rozpaczy rozdział pierwszyrepetitio ksiąg wtórnych i z każdym nowym nałogiem tektoniczne dreszcze muskały skronie pulsujące na znak protestu wobec akceptacji absurdu absolutu brak odpowiedzi osłabił znacznie motywację motyla bez efektu Dopplera fala gnozy traci natężenie a koniec się zapętla
Sanestis_Hombre Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 dzień dobry - właśnie się wprowadziłem do Was, wobec tego tworu bądźcie wyrozumiali;)
kall Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 właśnie mnie pańska wizyta zadziwiła ;) swoją drogą - utwór ciekawy. może zbyt 'prozowaty' i trochę naszpikowany treścią - czasem warto napisać coś delikatnego pomiędzy wielkimi stwierdzeniami. rozładuje to skutecznie patos. pozdrawiam kal.
Ewa Rajska Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 dokładnie,zgadzam się z Kall:)miły wiersz:) witamy na forum pozdrawiam cieplutko! ER
Sanestis_Hombre Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he wahałem się i w końcu jestem.Pomyślę nad rozładowaniem patosu ;) dzięki za odwedziny i szczyptę ciepła pozdr!!
Espena_Sway Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 witaj :) pamiętam Twoje opowiadania z działu prozy - całkiem dobre. wiem z nich, że masz niesamowitą wyobraźnię, więc nie powinno być problemów z poezją :) co do wiersza, ciekawy, muszę się zgodzić, że nieco przeładowany ale jako debiut to gut :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Sanestis_Hombre Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Espeno - skoro pamiętasz to super!! ten wiersz jest taki, ponieważ zawiera wiele istotnych dla mnie kwestii co do jego formy, to nie wiem - czekam na opinie pozdr!!!
Sanestis_Hombre Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ja będę bronił sznura i pętli - trochę się gryzie ale to akurat pasuje do całości dzięki za ponowne odwiedziny dzie wuszko:) pozdr!!!
jacek_sojan Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 pętla i sznurek ---------precz! autorze - miej się na baczności, teraz jest na dwoje...a więcej się przyłączy! to tanie jak kryminał, i niegodne poezji - ot co! goryl dzie wuszki czyli J.S.
Vera_Ikon Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ciekawe, ciekawe... Niesamowite połączenie słów, znaczeń. Kupuję. Póki co :) pozdr Weronika
Sanestis_Hombre Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dzięki za odwiedziny jacku - przed taką ochroną trza miec respect będę wywalał romans sznurka z pętlą - czy może być np. romans pętel w ...?
Rekomendowane odpowiedzi