Pan_Fei Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 gdy się bawię w podglądacza wyglądacie na szczęśliwych ty i twoje kolana nad głową pszczół spoconych rój i ja już tylko plomby znajduję w poduszce
Pan_Fei Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 tytuł alternatywny: "cnotka" (chyba nawet bardziej mi się podoba, więc zmieniam ;P)
Jacek Mucha Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Mam takie dziwne skrzywienie. Lubię wiersze estetyczne wizualnie :) Pierwsza zwrotka daje do myślenia ;) W drugiej zwrotce przeraziły mnie plomby... brrr. I to sprawia, że bliżej mi do wystawienia oceny negatywnej. Ale moim głosem radzę się nie przejmować :) Pozdrawiam.
Pan_Fei Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, jakiś uraz z dzieciństwa dotyczący dentystów? ;) Mimo wszystko dziękuję za odwiedziny i komentarz :) Pozdrawiam serdecznie Fei
M._Krzywak Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Uśmiech mój, doskonała technika Pana F., warto, warto i jeszcze raz warto przynajmniej przeczytac :) pszczół spoconych rój - świetna konstrukcja wersu. I puenta :) Zdecydowane tak. Pozdrawiam.
Pan_Fei Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie za odwiedziny i komentarz :) Widać perwersja wciąż w cenie ;) Pozdrawiam serdecznie Fei
M._Krzywak Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie za odwiedziny i komentarz :) Widać perwersja wciąż w cenie ;) Pozdrawiam serdecznie Fei Perwersja jest zawsze w cenie :)
Pan_Fei Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ile dajesz za taką perwersję? ;) pozdr. Fei
M._Krzywak Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ile dajesz za taką perwersję? ;) pozdr. Fei Nie wchodzę w to, bo znowu wyjdzie, że coś ze mną nie tak :) I to jeszcze publicznie.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 cnotka gdy się bawię / to się-bawię jakoś tak mdławo się czyta w podglądacza wyglądacie na szczęśliwych ty i twoje kolana nad głową pszczół spoconych rój i ja jedynie plomby znajduję > już tylko można w jednym słowie oddać w poduszce reszta krótko dobrze i sprawnie wymodelowana siedźmy w tym garncarstwie póki mamy gliny pod dostatkiem / he bywaj
Pan_Fei Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) nie wnikam, nie wnikam ;) Pozdrawiam serdecznie Fei
Pan_Fei Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co do „się bawię” chciałem skorzystać z zaimka zwrotnego, żeby podkreślić „kierunek zabawy” ;) zastanawiam się natomiast nad zapisem:gdy bawię się w podglądacza brak tu co prawda akcentu na to „się” z drugiej strony inwersja w drugiej strofie nabiera większej siły wyrazu. hmmm…jedynie/ już tylko to jednak nie to samo, moja wersja implikuje wcześniejszy stan rzeczy. Chciałem też zachować podział na dwie części, bo jest on jak najbardziej celowy Mam nadzieję, że przekonałem. Dzięki za wizytę, Serdecznie Fei
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przekonałeś aczkolwiek zastanów się mocno nad tym zapisem bo chciałem taki proponować ale staram się zamykać teraz komentarze w domyślnych sugestiach może aby nie było tych się-się gdy zabawiam się w podglądacza ;)
Pan_Fei Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skojarzenia mam co najmniej „zabawne” ;) Ale pomyślę ;) pozdr. Fei
Tali Maciej Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 na pierwszy rzut oka widać dbałość o słowo przez co tekst lekko sie czyta, a kolejnym plusem jest długość która pozwala na kilkakrotne rozkoszowanie się wierszem, powiem że nie nudziłem się nisko isę klaniam i pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Plus-nic dodać nic ująć. Pozdrawiam serdecznie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 A ja jednak dodam, plusa.
Pan_Fei Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Macieju, Su, Stefano Dziękuję wam serdecznie za odwiedziny i dobre słowo. Mam nadzieję, że będę mógł częściej tu wpadać. Pozdrawiam Fei
Pan_Fei Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaistniały pewne problemy ze zmianą tytułu, dlatego musiałem zapisać tak, a nie inaczej. Swoją drogą to zabawne jak bardzo tytuł może zmienić wydźwięk całości. Dziękuje, że zajrzałaś Pozdrawiam Fei
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WIERSZOBICIE panie z tym tekstem pan pomylił porty pustosłów od początku straszy nudą to chyba jakieś głodne koty nabazgrały nie wiedząc komedia to czy dramat depresje kwiczą niczym didaskalia dezynwoltury żałość manieryczna poszukaj pan pod kioskiem z piwem frazy a rytmów gdzieś na wiejskim wysypisku w encyklopedii szukaj pan przenośni powinna być gdzieś w okolicy em ogólnie jest w całości przejechany słowa nie radzą z myślą myśli zaś tu nie ma może na deski kabaretu w gminie albo na końcu powiatowej prasy jak pan napisze wiersz a sporo czasu minie niech pan to schowa dobrze gdzieś w szufladzie
Rekomendowane odpowiedzi