Klaudiusz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 NIE CZYTAJ ODPOWIEDZI INNYCH ZACZNIJ OD POCZATKU!! Musisz tylko kolejno odpowiadać na pytania tak szybko, jak potrafisz i nie czytać następnych pytań dopóki nie odpowiesz na poprzednie. Nie zapisuj odpowiedzi na kartce - wykonuj je w myśli. Ile to jest? 17+6 5+56 89+4 12+55 75+28 25+56 63+34 123+8 A teraz szybko pomyśl o jakimś narzędziu i o jakimś kolorze!!! Zjedź kursorem jeszcze niżej .... napisz co pomyślałeś
Regina Misztela Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 heheh:) narzędzie - śrubokręt, a kolor czerwony:)
Espena_Sway Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 heh, a co to ma być z tym napisaniem :> nie chcę być pierwsza, boję się ;)
Espena_Sway Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 oki, nie jestem już pierwsza :). niebieskie grabie
Klaudiusz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 to wcale nie żart, pisać pisać, tylko szczerze :D
vacker_flickan Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a czy to wielki błąd jeśli nie chciało mi się dodawać?
Klaudiusz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to raczej tylko świadczy o Twoim panicznym strachu przed popełnieniem błędu i publicznym ośmieszeniem się - i próbujesz sie we własnych oczach usprawiedliwić (że Ci sie nie chciało) :D :D
Yasioo Zimiński Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 ...hahaha...kosa...hahaha...
vacker_flickan Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to raczej tylko świadczy o Twoim panicznym strachu przed popełnieniem błędu i publicznym ośmieszeniem się - i próbujesz sie we własnych oczach usprawiedliwić (że Ci sie nie chciało) :D :D daleko posunięty wniosek co by na to powiedział Phil Zimbardo? co robimy, kiedy zgaśnie światło? nie kombinuj za bardzo — jeśli już to strach przed ujawnieniem faktu, że nie umiem dodawać a tak naprawdę to instrukcja do testu została napisana mało przejrzyście :D
Klaudiusz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem dawno z nim nie gadałem :)
Klaudiusz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 wyjasnie wyjasnie, tylko przez tego g... mi z głownej zniknął temat i mi badania utrudni :/ :)) ale dzieki i tak :) jutro wyniki :)
Michał_Zawadowski Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 młotek zielony kiedy mogę odebrać nagrodę?
Julia Valentine Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a tak właściwie, to po co to?
Klaudiusz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 bo chcialem cośsprawdzić, ale jak czytam wyniki to sobie przyomniałem że to strona z poetami i raczej nie ma co szukać tu "reguł" :D :D ale piszcie, piszcie :) pierwsze co wam przyszło do głowy :)
Rekomendowane odpowiedzi