vacker_flickan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mogłem to nie w moim stylu Faktycznie. Już zapomniałam. to źle zapomniałaś o tym, o czym powinnaś pamiętać
vacker_flickan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wysłałbym gdyby nie to, że postanowiłem nikomu już fotek nie wysyłać
Oscar Dziki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no zlym
marri huana Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie. Już zapomniałam. to źle zapomniałaś o tym, o czym powinnaś pamiętać Nic nie powinnam.
Oscar Dziki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a my chcemy zobaczyc Twoja:)
krwawa-mary Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 My tzn. kto? Bo widzę jednego chętnego ;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 moim zdaniem bardzo się ze sobą trzymacie i jesteście równego wzrostu (niskiego). jasiu ma ciemne włosy i jest troche bardziej zakręcony niż ty. lubie kolor ciemnozielony:) równiez pali papierosy i ma szpiczasty nos (jest troche zboczony:D:D:D)
vacker_flickan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to źle zapomniałaś o tym, o czym powinnaś pamiętać Nic nie powinnam. kiedyś byłem podobnego zdania, dopóki nie stwierdziłem, że jednak powinienem
Oscar Dziki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja i moja malpa
Oscar Dziki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzymamy sie ze soba to fakt jas jest troche nizszy ode mnie, wiec ma jakies 183cm jest ryzawym blondynem. nos ma maly, nie spiczasty. obaj jestesmy zboczeni.
marri huana Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic nie powinnam. kiedyś byłem podobnego zdania, dopóki nie stwierdziłem, że jednak powinienem Może też kiedyś do tego dojdę.
krwawa-mary Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 "I have a monkey [...] and now my monkey is dead"M.Manson (osobiście nie słucham, ale moja kumpela przechodzi jakąś niezrozumiałą fascynację). ;)
marri huana Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Chociaż właściwie nie. U mnie kolejność była odwrotna. Kiedyś uważałam, że powinnam.
Yasioo Zimiński Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 hahaha osobista prośba do Oscara: mógłbyś teraz looknąć na wierszydlo moje?
Oscar Dziki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Małpa się przewija w sztuce od dawna. moja ulubiona występuje w piosence robbiego williamsa. Ale Manson bywa dobry.
vacker_flickan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 to ja się opiszę, skoro Oscar zaczął 179cm, długie włosy pamiętające chyba z 5 różnych kolorów w tym naturalny czyli ciemny blond czarny, jakiś tam fiolet, bordo, czerwień co się rudością okazała krótko mówiąc burdel na głowie i w głowie włosy do ścięcia oczy zasadniczo szaroniebieskie, nawet się ich trzymam ostatnio i nie kombinuję waga anorektyczna, zwłaszcza że ostatnio nic nie jem, boję się ważyć, ale pewnie będzie coś koło 55kg, normalnie w granicach 60 mam wcięcie w talii i jestem wąski w pasie, nie mogę na siebie znaleźć spodni, wskutek manipulacji przy porodzie mam dziwnie zrośnięte żebro, tak że wygląda jakby go nie było nr buta 43/44 w zależności od producenta rozmiaru penisa podawał nie będę bo są jakieś granice dobrego smaku palę papierosa za papierosem ostatnio zauważyłem u siebie zmiany charakterologiczne: z maniakalno-depresyjnego zamieniam się w neurotyka jestem wyznawcą Vonneguta więcej nie napiszę bo to byłby ekshibicjonizm
Sanestis_Hombre Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 a marri huana to chyba ma dready- tak ją sobie wyobrażam a ile kto ma lat? ja mam23
Sceptic Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 To ja, przerywając miłą konwersację, się przedstawię, bo do tej pory nie wiedzialm, że taki temat istnieje:) Pochodzę z okolic Łodzi, niebawem czeka mnie matura. Później zamierzam studiować na UW socjologię, filozofię lub filologie angielską (ukończyć mam zamiar wszystkie trzy; kwestią szczęścia będzie to, od czego zacznę). I w zasadzie w tym się streszczają moje zainteresowania. Od dwóch lat gram też w zespole death metalowym na gitarze solowej. Mam długie kręcone blond włosy (do połowy pleców?); jak się wyprostuję to mam 182 cm wzrostu... Lubię czytać gazety pod prysznicem. Kolekcjonuję płyty CD - głownie metal, ostatnio też sporo alternatywnego free jazzu. Lubię poezję awangardową i współczesną sztukę; jestem ponadto gorący zwolennikiem idealizmu. No i to tyle.
Rekomendowane odpowiedzi