Espena_Sway Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 wyrwane kartki sfrustrowanego dziennika to tylko odrębna forma gorsetu każda na swój sposób dobra opłakane prześcieradła wybujałych gryzmołów nie wyprostują sznurówek zdegustowanej psychiki garść rodzynek dobra na wszystko
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 bardzo interesujące niebanalne nic nie proponuję ani nie przedstawiam swojego przerzutu bo podoba mi się tak jak jest teraz ponad400uderzeń/minbuziakiwtwojąstronę:* Bielaczek
Espena_Sway Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za taki niespodziewany komentarz, cieszy niezmiernie pozdrawiam uderzeniami całuski :* Łejeczka
Ewa_Kos Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Espeno mimo,że to co ja piszę różni się od tego co Ty piszesz,zawsze zaglądam do Ciebie, bo podobają mi się Twoje wiersze.Ten wiersz też mi się podoba szczególnie ostatnia strofa powiedziała wszystko. Pozdrawiam Cię wieczorkiem. EK
Espena_Sway Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, dziękuję Ci za ciepłe słowa - wiele dla mnie znaczą. ja również zaglądam do Ciebie, Twoje wiersze coś w sobie mają :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 tak, Ewa ma rację, to najładniejszy twój wiersz! pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wow, wielkie dzięki :) oby tylko dalsze wiersze były równie dobre :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 życzenia z gratulacjami! pa!
Espena_Sway Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję one more time :)
Vera_Ikon Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Całkiem całkiem :) Ode mnie + i ukłony pozdr
Espena_Sway Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Vero, dziękuję bardzo za koment. heh, chyba nie tylko ja tutaj lubię rodzynki :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 a po co rwać, ja lubię bazgrać i kreślić a pużniej to oglądać- często wygląda to jak bazgrołki małych dzieci wiersz dający do myślenia, co do rodzynek to fakt zawsze są dobre, choć ostatnio uzależniłem się od innej formy czyli od winogron (bez winogron śniadanko nie jest śniadanikiem ale to to tak na marginesie) nisko się kłaniam i pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, dzięki za komentarz, ja od dobrych kilku miesięcy jestem uzależniona od rodzynek, więc tak oto chciałam dać wyraz mojej fascynacji :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 śliczny. pozdrawiam /Arek
Espena_Sway Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, Areczku dziękuję za taki słodki komentarz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kasia kumańska Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Mnie się też podoba. Pozdrawiam- Kasia
Espena_Sway Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu dziękuję za odwiedziny i komentarz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Patryk_Nikodem Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 wiersz interesujący, podoba mi się dobór słów. mam małą propozycje zmiany wersyfikacji w pierwszej strofie: wyrwane kartki sfrustrowanego dziennika to tylko odrębna forma gorsetu każda na swój sposób dobra pzdr. Patryk
Espena_Sway Opublikowano 30 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Patryku za komentarz i odwiedziny, co do Twojej propozycji, to jednak chyba pozostawię w niezmienionej formie pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi