Mariusz Kos Opublikowano 24 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Wściekłość, nie o taką prosiłem. Jeśli wstępne założenia są błędne, jakim sposobem wynik jest poprawny. Jak nuty ułożone w porządku, nie dają muzyki. Tylko chaos naszego umysłu tworzy melodie, by podzielić się tym chaosem z innymi. Odmienne od wiatru. Niepodobne do ognia. Nie styczne z wodą. Z daleka od ziemi. Puste jak próżnia. Zrozumiane. Lecz tylko w drobnej cząstce, przez tych, którzy tego nie pragną. Nie o taką prosiłem, wściekłość.
Michał_Zawadowski Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ja tam mocno na nie. poezja to to nie jest.
Kai_Fist Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 za bardzo pochachmęcone za dużo słów do wyraźenia jednej myśli Tylko chaos naszego umysłu tworzy melodie, by podzielić się tym chaosem z innymi. - zdania... które można by zapisać inaczej ;) (krócej) dla mnie próba zrobienia filozofii, tyle że nie udana. Pozdrawiam, Kai Fist
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mariusz – gdzie ta wściekłość? Czy chodzi tu „otake polske walczyłem?” – kurczaki – o wściekłość się nie prosi ona chyba sama – nieproszona wpada na gościa i łupie i chrupie, ech – wiersz ma sens – tylko może wściekłość zmienić na ideę? Piekny zwrot – „Jak nuty ułożone w porządku, nie dają muzyki.” – luksie miodzik Pozdrówko MN
Gość Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Jeśli wstępne założenia są błędne, jakim sposobem wynik jest poprawny. no wlasnie... coraz czesciej sie nad tym zastanawiam . plus i zmykam...
Mirosław_Butrym Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 "Nie o taką prosiłem wściekłość" ta końcówka wydaje mi się zbyteczna, po za tym tekst podoba mi się.
Rekomendowane odpowiedzi