Jarosław_Wielgosz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Słonko! Proszę bez kozery, choć przytulnie tak jak umiem: rozprosz chmurki do ch....y, bo ci zaraz przylutuję.
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehehhe, niezłe, chociaż skini wyrażają się ciut dosadniej.... ale mimo wszystko.... cieżka jest prośba skina do spełnienia.... i przykre ze nicość pokrywa często cudzym bólem....
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ;) i cóż ja mogę napisać, lepiej sobie tylko pomrugam, pozdrawiam, agnieszka
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hahhaahahaha....... niezłe tylko dlaczego skina... większość młodych wyraża się podobnie... pozdrawiam słonecznie Piotr Mogri
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak sobie pomyślałem, że to jest bardziej prośba "karka" albo "dresa". Słownictwo mi tylko nie pasuje: "kozery"? To chyba jakiś dres emeryt jest i do tego niezwykle yntelygentny :))) Pozdr.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo jemu najbardziej słonko na myślenie doskwiera :))
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Poezja? Czy piwkowe powiedzonka? s.m.
Rekomendowane odpowiedzi