ferneta Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 moje marzenia odpłynęły łupinką szaleństwa dla potrzeby własnej dla własnego szczęścia na swoje ostatnie wakacje gdy wychodziły nadzieja pożyczyła im kapcie obiecały wysłać mi pocztówkę z lusterka znaczkiem wysłały kupiły ją w niepogodę dążeń napisały że nie chcą wracać że im dobrze...
KwadRaT Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Przyjemna miniatura refleksji... Fajnie - aż się zadumałem. :P Choć pokombinowałbym jeszcze z wersyfikacją. Pzdr. 1
Panienka z okienka Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Wchodzę,patrzę i kogo tu widzę.....Jak miło,a jeżeli chodzi o wierszyk to wiadomo,masz talent do rzeźbienia słowem.Pozdrawiam!
Czarna Perła Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ładnie, dodałam do ulubionych..i ta personifikacja..hhmmm... :) pozdr.
ferneta Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 przyjemne to co piszecie..dziekuję.
Antoine W Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) @ferneta fajne, choć parę lat minęło... podzielił bym na trzy strofy - zgadnij proszę, jak? zdaje się KwadRat już to proponował ;) Edytowane 9 Marca 2021 przez Antoine W dopisek (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi