..::=>KiSs<=::.. Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Codzień myślę o Tobie Nie umniem myśleć o innej osobie, Zaprzątasz każdą część mojej głowy Nie potrafię znajść innej mowy, Usta imie twe powtarzają cochwile Serce zapamiętać Cię pragnie bardzo mile, Choć wciąż Cię KoChAm muszę zapomnieć Naszych wspólnych chwil nie chcę nawet wspomnieć, Nie świadomy swego czynu wciąż mnie krzywdziłeś Oszukując mnie tak bardzo raniłeś, W nadzieji którą mi dałeś wciąż żyłam Z każdej rozmowy z Tobą tak się cieszyłam, Ty mówiąc " KoChAm " wiedziałeś że kłamiesz Że serce moje pomalutku łamiesz, Choć MiŁoŚć do Ciebie kiedyś ze mnie spłynie A uczucie do Ciebie na zawsze już minie, Nie zapomnę Ci nigdy co mi zrobiłeś Że serce moje świadomie zabiłeś !!!!!!
FANTHASIA Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 och, jej, oczy mnie bolą. mimo to - ciepło pozdrawiam!
aga xxx Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 okropnie sie to czyta i te rymy... takie wiersze uklada sie w podstawowce rozumiem ze chcialas/es pisac o gornolotnych uczuciach ale nie w taki sposob nie czyn z milosci czegos banalego i smiesznego sprobuj ujac to w jakis oryginalny sposob pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 zaraz zaraz, Izo... wzięłaś to na poważnie, a ja w tym "wierszu" wyczuwam prowokację :/ pierwszy raz daję tak niską oceną. Powód? w poprzednich komentarzach.
Samo zło Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 o boże, w pierwszym momencie patrzę na autora i odczytałam "Kris", ale się cieszę, że to jednak nie to. wierszyk jest tak kiepściutki, iż daremne wypisywanie wszystkich "nieporozumień". taki zapis może mieć sens, ale nie odkryłaś go, bowiem całkiem niedawno ukazał się tomik Agnieszki Słodownik "ąę". wątpię, że to "coś" można nazwać poezją, ale przynajmniej się to jakoś czyta, więc polecam. a, i jeszcze muszę coś dodać, bo mnie zżera: "generalnie prawie 100% populacji kocha, całe mnóstwo z tego by the way cierpi, ale dla poezji - nie wynika z tego nic."- otóż dla poezji wynika z tego bardzo wiele, sama miłość jest poezją i bądź co bądź inspiracją dla wielu genialnych wierszy. amen.
Klaudiusz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to może poszukaj... oto przykład jak szkodliwa moze byc lektura bravo dla dzieci ponizej lat 3 ide sie upić ps. za cochwile które przeczytałem jako cochliwe (czyli kochliwe - masz nobla)
Quimeen Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Uwielbiam takei wiersze, dlatego mam taki podpis :)
Michał Barański Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 naliczyłem bodajże sześć rymów częstochowskich, pisownia i poprawność językowa troszkę kuleją... a tak poza tym, ten wiersz, moim zdaniem, jest słaby - przesyciłaś go patosem, ale o miłości już raczej w ten sposób się nie pisze; dlaczego? bo wielu już tak pisało i nie ma sensu tego powtarzać, bo to jest nudne... ktoś wyżej już napisał [i ma rację], że wszyscy kochają i wszyscy cierpią - po prostu nie ma sensu już o tym pisać; wymyśl jakieś oryginalne spojrzenie na ten temat... sześć wykrzykników na końcu trochę nie pasuje - wyglądają jakby wzięte z sms'a czy jakiegoś chat'a pozdrawiam i słońca życzę
kl Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Powiedziałabym raczej, że całość wygląda jak żywcem przepisana rozmowa - wymówka, z jakiego czatu. Nie wspominając już o tym nowomodnym (i jakże mnie drażniącym) zapisie sms-owym (np. KoChAm). Ani to czytelne, ani sensu w tym żadnego. Poza tym wypadałoby popracować nad ortografią -> np. umniem.... Pozdrawiam wakacyjnie
Faramir Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Jeju... naprawdę uważacie, że ktoś na poważnie napisałby "KoChAm" w wierszu? Toć to ładny pamflet wszelkich bLoGaSkÓw... Pozdrawiam, Jędrzej :)
StukPuk Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 SpOcHqo FiErShYq Jak Wy to robicie, że chce Wam się tak pisać? jej... znajść? a co to znaczy, polecam słowniki i szkołę jako źródło wiedzy ogólnej, w tym o mowie polskiej
Mea Liberta Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej bobla:/ (fuj)
Rekomendowane odpowiedzi