Ten utwór został doceniony przez użytkowników. KOBIETA Opublikowano 14 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Rozmarzeni sobą przeżywamy olśnienie tylko tym co prawdziwe. Połączy nas na zawsze chwilą, pod wieżą Eiffla w rozświetlonym Paryżu. Zawsze mam dla ciebie moje usta czerwone, zostawię na twoim policzku ślad miłości, mojej szminki odbicie. D&K. Wszystkim moim chłopakom, z okazji Walentynek;) buziaczki:) 12
violetta Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @KOBIETA a ja zakochałam się w tej piosence ostatnio:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @KOBIETA a ja lubię pod syrenką lub pod Nike w ośnieżonej Warszawie znaleźć miłość małą niewielką co czardaszem jeszcze rozbawi :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Ta piosenka to sprzed bardzo wielu lat, a od tego czasu Paryż się bardzo zmienił, wiele innych miast zresztą też. Pozdrawiam 1
FaLcorN Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto ma wiedzieć, ten wie. 1
Migrena Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @KOBIETA Dominiko. w Twoich wersach miłość nie jest chwilą - jest ontologią. bo w Paryżu nawet stal ma poczucie humoru, kiedy widzi miłość. wszystkiego dobrego Dominiko :) 1
KOBIETA Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @FaLcorN :) @violetta podoba mi się:) bardzo:) dziękuję Violetta:) @Migrena ontologia miłości :) w Paryżu :) buziaczki Migrenko :) @Jacek_Suchowicz :) a ja lubię szukać;) pozdrawiam z uśmiechem:) @Marek.zak1 och ale miłość…ona jest niezmienna:) pozdrawiam, dziękuję:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Powinnaś mnóstwo serduszek dostać od chłopaków, mogę się doczepić :) 1
Amber Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @KOBIETA Wieża Eiffela to matematyczna ekspresja miłości, wygrywa siłą ducha, toczy się pomiędzy kochankami, jak błyskawica. Pozdrawiam serdecznie :) 1
Czarek Płatak Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego liczę, że wczorajszy dzień był dla Ciebie udany :) 1
KOBIETA Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @violetta chcę serduszko od Ciebie :) chłopaki to sobie mogą wiesz …pomarzyć o nas ;) buziaki Violetta :) @Amber :) dziękuję, również pozdrawiam, z Paryża ;) @Czarek Płatak Był …:) bardzo.! 2
violetta Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @KOBIETA oj mogą, jesteśmy wyjątkowe:) 1
KOBIETA Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @violetta no właśnie :) musimy robić wszystko by tak pozostało ;) 1
hania kluseczka Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @violetta viloletko, nie podczepiaj się nigdzie, w sumie, to kobieta (z F52.7;) robi bardzo dobrą robotę, wystawia chłopków, którzy powinni iść, do natychmiastowego "odstrzału";) to jakieś mimozy, które przy rozmazanej szmince mają przedwczesny wytrysk, o ja cię, nie wróży to dobrze, na całe życie ;) 2
violetta Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @hania kluseczka nie mam pojęcia jacy są:)
KOBIETA Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @hania kluseczka słucham ? :) z F 52.7 ? ;))) przekraczając normy kulturowe ? Oooo…. no cóż …poświęciłam się ;) ale warto było ;) pozdro hania ;) @violetta za to ja wiem doskonale :) i wiesz Violetta ….nigdy nie oceniaj nikogo na podstawie tego, co widzisz :) na zewnątrz :) 1
violetta Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @KOBIETA Piotruś ma dużo wad i mi się podoba:) 1
KOBIETA Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @Radosław :) dziękuję, ale jakaś nostalgia w tych życzeniach…wybrzmiewa Radosław ? ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi