bazyl_prost Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @Magdalena jeśli to nie odpowiedź sprytowa to fajnie jak będzie dawna ale nowa
Magdalena Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @bazyl_prost Nowa chce bardzo Pokazać nareszcie Że pożytek jakikolwiek Niesie
bazyl_prost Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @Magdalena nie niesie smutna ułuda nic nowego żadne cuda
Magdalena Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @bazyl_prost Żadne mówisz cuda A jakby "kwiatów zła" Nie było, jakby mi się Teraz k.... żyło?
bazyl_prost Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @Magdalena normalnie się nie dowiesz gdy się zbiesisz tylko smutki powiesz
Magdalena Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @bazyl_prost Powiesz mi wtedy żart Przyjdę po niego Z nie wypalonym snem O potędze, jakiego Nie zniesie moja twarz
bazyl_prost Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @bazyl_prost już ok ? siostro czas na leczki bo mi się wena kończy @Magdalenano to w sumie nic fajnego może porozmawiaj z kolegą bozony to nie moje strony
Magdalena Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @bazyl_prost Kończy się dzień Znowu odchodzi Kolega idzie żyć Idź zatem w życie Się wżyć
bazyl_prost Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego (edytowane) zostańmy przy ledach nie bardzo chce mi się żyć gdy swoją wenę wycierasz weź leki nie idź pić Edytowane 11 Lutego przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego (edytowane) po co chcesz mi doskwierać? ide po swoje leczki w powodzie się nie bawię Edytowane 11 Lutego przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego (edytowane) @bazyl_prost Doskwierać? Ja? Czemu czasu oberwana chmura hałaśliwie tworzy deszcz Ja się cicho zawijam Pada przecież piękny śnieg Edytowane 11 Lutego przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego zjadłem cebulę i nie mam gorączki teraz czas na pączki 1
KOBIETA Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @bazyl_prost Zanim zjesz pączki umyj rączki;) i zęby…;)
bazyl_prost Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @KOBIETA po cebuli to nic nie chcę , czuję się jak neo z matrixa co tam u siostry , jak dyżur?@KOBIETA 1
hollow man Opublikowano 11 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @hollow man siostra ratched podała leki śniliśmy tej nocy wiatraczki na patyku 1
Magdalena Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego (edytowane) @hollow man schowałam pod językiem dość mi swoich snów dzikich wtargnięć nie chcę szaleńczy swojski łeb sam sobie wytworzy mary lepsze i cięższe Edytowane 11 Lutego przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi