Adam Zębala Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Zagubiony we mgle wczorajszy sen temat z koszmarów postanowiłem wprowadzić do mojego życia. Wychodząc z mgły próbuje poskładać rozrzucone w nieładzie myśli rozdarte i podrapane niczym twarz. Wspomnienia znikają za zasłoną kończącego się snu wrzucone niczym paliwo w płonący ogień. Ogniska płoną tłum w nich pali wszystkie zbędne chwile odrzucone i niepotrzebne niczym śmieci. Ci którzy problemów się pozbyli do nieba zmierzają szukając schodów prowadzących w zaświaty. Za jaskrawy światłem są tylko zamknięte drzwi wracają więc żeby życie zacząć od nowa. Zaufać każdemu kto pięknie mówi nie pytając kto za nim stoi i skąd pochodzi jego wiedza. Nie kończący się blask wschodzącego słońca sen się kończy pora wracać do rzeczywistości. Osłonięty zasłoną z mgły nie patrzę w niebo za tumanem kurzu stoję chcąc udawać ślepego. Edytowane 31 Stycznia przez Adam Zębala (wyświetl historię edycji) 6
Berenika97 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @Adam Zębala Mocny, gęsty tekst o zacieraniu się granic między snem a jawą, o próbie ucieczki i niemożności jej dokończenia. Podoba mi się! :)
Adam Zębala Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia Bardzo trafnie dziękuję bardzo pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia Witam - Za jaskrawy światłem są tylko zamknięte drzwi wracają więc żeby życie zacząć od nowa. - warto zacząć od nowa - a nóż będzie lepiej - Pzdr.
Adam Zębala Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Waldemar_Talar_Talar l bardzo słusznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi